Манти вважаються родичами пельменів, тільки розміром вони побільші і готуються на пару в пароварці або мультиварці. Начинку для тіста можна приготувати різну, наприклад, в нашому рецепті ми готуємо манти з м’ясом і картоплею. Картопля сира, а фарш накрутили з курячої грудки, але можна взяти і будь-який інший фарш (змішаний, зі свинини і з яловичини). Продовжувати читання Манти з м’ясом і картоплею – смачно і просто
Категорія рецептів: М'ясні страви
Домашні пельмені з яловичини Ведмеже вушко
Для приготування такої смачної і ситної страви як пельмені, є безліч рецептів. І, хоча, принцип готування домашніх пельменів, на загал, схожий, відмінності все ж є. Наприклад, наші, запропоновані сьогодні, домашні пельмені з яловичини Ведмеже вушко, дійсно, нагадують вушка. Начинка в них не жирна, можна сказати дієтична – це перекручена яловичина, доповнена подрібненою цибулею і спеціями. Продовжувати читання Домашні пельмені з яловичини Ведмеже вушко
Свинина тушкована з овочами і томатною підливою
Всім відомо, що свиняче м’ясо чудово поєднується з багатьма інгредієнтами, в тому числі і з овочами. У нашому, представленому сьогодні рецепті, ми тушкуємо свинину разом з солодким болгарським перчиком і солоними огірками. Що б вийшла дійсно ніжна і смачна свинина тушкована з овочами і томатною підливою потрібно не так багато складових. Для приготування м’ясної страви візьмемо м’якоть свинини, солодкий болгарський перчик, ріпчасту цибулю, спеції (у нас сіль, чорний мелений перець і мелена паприка). Продовжувати читання Свинина тушкована з овочами і томатною підливою
Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами
Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами – смачна і проста в приготуванні страва з відмінною і збалансованою начинкою. Як видно з назви, в гарячій закусці присутні і м’ясо, і овочі, і ароматні грибочки. Цього разу я готую з печерицями, але їх сміливо можна замінити гливами або будь-якими іншими грибами. Обов’язково спробуйте приготувати цю смачну запечену страву до святкової вечері і результат точно вас порадує! Продовжувати читання Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами
Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином
Свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і білим вином порадує насиченим смаком і пряним ароматом. М’ясо виходить соковите, м’яке і неймовірно смачне. Воно ідеально для подачі на святковий стіл, причому, і як в якості гарячої, так і у вигляді холодної закуски; прекрасно підійде в якості гарячої м’ясної страви до романтичної вечері; а запечене в будній період, може використовуватися для приготування домашніх бутербродів. Продовжувати читання Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином
Куряча грудка з картоплею і овочами в духовці
Всім господарочкам вже давно відома гастрономічна істина про те, що курка чудово поєднується з різноманітними інгредієнтами, включаючи, звичайно ж, картоплю і решту овочів. Ми поєднали дані продукти і зробили апетитну курячу страву в духовці. Як готується куряча грудка з картоплею і овочами в духовці демонструє мій покроково оформлений рецепт з фото. Продовжувати читання Куряча грудка з картоплею і овочами в духовці
Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці
Смачна домашнє печеня із свинини з картоплею та грибами гливи – це звична страва з незвичним букетом смаків і ароматів. Печеня здивує простим приготуванням, апетитною подачею і чарівним поєднанням інгредієнтів. Продовжувати читання Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці
Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска
Паштет із печінки з винним желе – родзинка французької кулінарії. Закуска вишукана в смаку, ароматна, ніжна і неймовірно красива в подачі. Желе з вина, після уварювання, зовсім на містить алкоголю. Залишається тільки насичений солодкуватий смак з приємною кислинкою, яка чудово доповнює паштет. Шар желе не просто надає страві вишуканого смаку, але і оберігає паштет від завітрювання. Продовжувати читання Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска
Шашлик із свинини в фользі запечений в духовці – соковитий і смачний
Не тільки в літній сезон шашликів на природі можна готувати цю дуже смачну і улюблену всіма (ну крім вегетаріанців, звичайно ж) м’ясну страву. М’який та ніжний свинячий шашлик можна готувати по-різному. Наприклад, в нашому кулінарному рецепті розказано про те, як зробити в домашніх умовах шашлик із свинини в фользі запечений в духовці. Продовжувати читання Шашлик із свинини в фользі запечений в духовці – соковитий і смачний
Ескалоп зі свинини на сковороді – правильний, смачний і соковитий
Ми впевнені, що всі ті, хто просто обожнює м’ясні страви, оцінить запропонований рецепт. У нас сьогодні в меню – смачний і соковитий, правильно приготований ескалоп зі свинини на сковороді. Щоб приготування дійсно вдалося на славу, краще взяти свинячу корейку. Продовжувати читання Ескалоп зі свинини на сковороді – правильний, смачний і соковитий