Велюровий бісквітно-йогуртовий торт з ананасовим мусом

Рецепт цього красивого та смачного сирно-йогуртового торту покритого велюром в мене з’явився давно, але скористалась ним я тільки нещодавно. Ділюся з вами результатом своїх зусиль та фотографіми того, як я готувала цей вишуканий десерт в домашніх умовах. Мушу зауважити, що цей велюровий бісквітно-йогуртовий торт з ананасовим мусом не дуже підходить для рівня новачків. Адже, при приготуванні використовується багато різних технік. Продовжувати читання Велюровий бісквітно-йогуртовий торт з ананасовим мусом

Шоколадний торт Пташине молоко з желатином – дуже смачний та простий

Мій сьогоднішній рецепт точно припаде до смаку любителям шоколадної випічки. Тож зустрічайте – смачний шоколадний торт Пташине молоко готується на основі шоколадного бісквіту з ніжним прошарком крему та шоколадною глазур’ю. Цей кулінарний шедевр стане прикрасою святкового столу та справжньою насолодою для ласунів. Продовжувати читання Шоколадний торт Пташине молоко з желатином – дуже смачний та простий

Простий сирний торт з фруктами – оригінальний та смачний медовий торт

Якщо ви любите фрукти, сир та медове тісто, то цей простий і оригінальний рецепт саме для вас. Такий сирний торт з фруктами, без сумніву, корисний для здоров’я. Смачні медові коржі і ніжний сирний крем в поєднанні зі свіжими фруктами – це справжнє джерело вітамінів та інших корисних речовин. Продовжувати читання Простий сирний торт з фруктами – оригінальний та смачний медовий торт

Бісквітний желейний торт з сметаною і фруктами – домашній торт Малахітова шкатулка з желатином

Цей бісквітний желейний торт з сметаною і фруктами під назвою Малахітова шкатулка дуже подобається моїм домочадцям тому, що він ніжний, легкий та на смак не занадто солодкий і, навіть, освіжаючий. А виходить так завдяки тому, що за моїм рецептом в цей в десерт кладеться багато свіжих фруктів. Крім того, зовнішній вигляд у запропонованого бісквітного торта з желейним прошарком виходить дуже цікавий і візуально нагадує скриньку з самоцвітним камінням. Звідси і назва така взялася. Продовжувати читання Бісквітний желейний торт з сметаною і фруктами – домашній торт Малахітова шкатулка з желатином

Мусовий манговий торт з велюром – домашній бісквітний торт з вершково-білковим кремом та лимонним просоченням

Сьогодні поспішаю поділитись надзвичайно смачним і ароматним десертом з бісквітними коржами, що просочені лимонним сиропом, покриті білим вершково-білковим кремом та мусом з манго. І на завершення, вся ця смакота майстерно схована  під жовтим велюровим покриттям. З власного досвіду раджу, щоб більш-менш легко та правильно приготувати в домашніх умовах цей смачний та ніжний мусовий манговий торт з велюром, розбивайте процес виготовлення на два дні.  Продовжувати читання Мусовий манговий торт з велюром – домашній бісквітний торт з вершково-білковим кремом та лимонним просоченням

Швейцарський торт – домашній бісквітно-сирний торт з шоколадом

Серед величезного розмаїття різних домашніх тортів бісквітні ніколи не втрачають своєї популярності. Вони подобаються і кондитерам, і господиням за порівняно просте приготування і, практично, необмежені можливості комбінації начинок, просочень і кремів. Продовжувати читання Швейцарський торт – домашній бісквітно-сирний торт з шоколадом

Французький полуничний торт Фрезье з кремом Муслін

Класичний торт Фрезье (Fraiser Cake) – це смачний та ефектний літній десерт основою якого є  бісквіт Женуаз (він же генуезький бісквіт), що добре тримає форму та є м’який, мов хмаринка; ніжний заварний крем Муслін, який ховається за половинками соковитої достиглої полуниці. Гармонійне поєднання цих складових просто саме тане в роту, наповнюючи вас ягідною свіжістю, легкою кислинкою та вишуканим ароматом ванілі. Бісквіт же тільки підсилює  смак та відчуття невагомості десерту. Цей французький полуничний торт отримав свою назву саме завдяки цій смачної і не менш красивій ягоді (фр. Fraisier – полуниця). Продовжувати читання Французький полуничний торт Фрезье з кремом Муслін

Домашній бісквітний торт с трояндами з крему на день народження

Цей смачний, ніжний та дивовижно красивий двоярусний бісквітний торт с трояндами з крему можна готувати не тільки на день народження, але і з нагоди будь-якого іншого свята. Представлений сьогодні домашній торт готується з персиковим кулі, яке знаходиться в центрі під шаром м’якого ганаша. При оформленні десерту використано зроблений в домашніх умовах оригінальний ажурний шоколадний декор та різнокольорові ніжні трояндами з крему. Продовжувати читання Домашній бісквітний торт с трояндами з крему на день народження

Двоярусний муссовий торт із дзеркальною глазур’ю, шоколадним і фіалковим мусом і кавовим кремом з маскарпоне

Сьогодні буду робити смачний кавовий торт з яблучним бісквітом, шоколадним та фіалковим мусом і гляссажем. Відразу скажу, що запропонований цього разу двоярусний муссовий торт із дзеркальною глазур’ю не найпростіший для виготовлення, але заради смачного та ефектного кінцевого результату варто прикладати зусилля. Продовжувати читання Двоярусний муссовий торт із дзеркальною глазур’ю, шоколадним і фіалковим мусом і кавовим кремом з маскарпоне

Домашний меренговий рулет з полуницею та збитими вершками – рулет без борошна

Меренговий рулет – це вишукано смачний десерт зі збитих і запечених яєчних білків з цукром, який після охолодження начиняється вершковим кремом з ягодами. Він дуже ніжний і не містить глютену, адже готується білковий корж-безе без муки. Кажуть, що цей французький меренговий рулет з полуницею та збитими вершками був високо оцінений знаменитою на весь світ балериною Анною Павловою. Більше того, саме на її честь і був створений цей  білосніжний, смачний та легкий десерт із білків. Продовжувати читання Домашний меренговий рулет з полуницею та збитими вершками – рулет без борошна