Домашня піца з готового дріжджового тіста з ковбасою, помідорами і мармуровим сиром

Якщо у вас під час приготування пиріжків залишилася порція дріжджового тіста, то можна зробити з нього смачну домашню піцу. А ще, залишки готового тіста можна розділити на порційні шматочки та заморозити для подальшого використання. При слушній нагоді його треба просто розморозити та побалувати рідних свіженькою піцою. Продовжувати читання Домашня піца з готового дріжджового тіста з ковбасою, помідорами і мармуровим сиром

Італійський коржик фокачча з паприкою та кунжутом

Фокачча – знаменитий італійський тонкий хліб, який можна подавати з різними стравами, адже він неймовірно смачний.  Продовжувати читання Італійський коржик фокачча з паприкою та кунжутом

Домашня міні-піца з дріжджового тіста в духовці

Смачна міні-піца з дріжджового тіста – це проста закуска до будь-якого свята. Продовжувати читання Домашня міні-піца з дріжджового тіста в духовці

Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

Кростата – це італійський пиріг з розсипчастого тіста. Пропонуємо вам рецепт оригінальної випічки з яблуками, кабачками та мигдалевими горішками. Продовжувати читання Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

Подвійна домашня піца з ковбасою і грибами – швидке тісто для піци на сметані і майонезі

Домашня піца – це дуже проста і ситна страва, яку легко приготувати. Пропонуємо вам рецепт піци на тісті, зробленому на сметані та майонезі. Продовжувати читання Подвійна домашня піца з ковбасою і грибами – швидке тісто для піци на сметані і майонезі

Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

У італійській кухні є страви, назви яких викликає хвилювання у гурманів. Насправді ж, за екзотичними назвами «паелья» чи «лазанья» приховуються дуже прості, як по технології приготування, так і по складу продуктів, страви. Можливо, для створення цих кулінарних шедеврів використовуються трохи незвичні для нас кухарські прийоми, однак, приготувати таку страву в домашніх умовах під силу будь-якій господині. Продовжувати читання Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

Спагеті з соусом болоньєзе в домашніх умовах

Паста Болоньєзе – знаменита італійська страва, що представляє собою спагеті під м’ясним соусом. Родом вона з міста Болонья. Отже, готуємо сьогодні спагеті з соусом болоньєзе. Робиться це на диво просто. Зауважу, що до складу пікантного м’ясного соусу входить біле вино, однак, страву можна сміливо давати навіть дітям. Адже в процесі тушкування алкоголь повністю випаровується, залишаючи лише ніжний винний присмак. Продовжувати читання Спагеті з соусом болоньєзе в домашніх умовах

Італійський Панеттоне – проста і смачна паска в хлібопічці

Цю дивовижну випічку я почастувала вперше, у подруги, коли вона привезла з поїздки в Італію паску панеттоне. Панеттоне — це традиційний італійський кекс, у якому повітряне тісто поєднується з ароматним мигдалем, цукатами, родзинками та горішками. Тоді ще я подумала, що такої смакоти я ніколи не зумію спекти, тому й не пробувала випікати. Продовжувати читання Італійський Панеттоне – проста і смачна паска в хлібопічці

Італійська запіканка з макаронів з сиром, шинкою та томатом або паста зіті в духовці

Паста зіті  – це звичайні макарони у вигляді великих коротеньких трубочок. Ви не раз бачили такі ж макарони у звичайному магазині, але вони, як правило, відрізняються від італійської пасти зіті складом борошна та технологією приготування. Тому, все ж, раджу для цієї страви купити оригінальні макарони зіті.  Продовжувати читання Італійська запіканка з макаронів з сиром, шинкою та томатом або паста зіті в духовці

Італійська піца Стромболі – піца-рулет

Історія виникнення рецепту піци Стромболі досить цікава. Вважається, що він був заснований в Сполучених Штатах Америки італійськими мігрантами. Назва страви, ймовірно, походить від італійського острова Стромболі. Проте в США рецепт набув розголосу після виходу в 1950 році на екрани фільму “Стромболі”. Вперше страва була приготована в ресторані в місті Спокан, штат Вашингтон, США. Продовжувати читання Італійська піца Стромболі – піца-рулет