Сирні ньокки з овочевим соусом

Італійські ньокки приготовлені з сиру з базиліком були запозичені мною у знаменитого італійського шеф-кухаря Марко Сакко, який так захоплююче розповідав про приготування цієї страви, що мені відразу ж захотілося її спробувати. Продовжувати читання Сирні ньокки з овочевим соусом

Смачні макарони з грибами, смаженими у сметанному соусі з цибулею пореєм і томатом

Макарони – відмінний варіант, щоб приготувати страву нашвидкуруч. Ці висушені вироби з тіста родом із сонячної Італії. Вони займають достатньо вагому нішу в повсякденному меню багатьох родин, адже, смачні та різноманітні страви з макаронів дуже легко приготувати на обід чи вечерю.
Продовжувати читання Смачні макарони з грибами, смаженими у сметанному соусі з цибулею пореєм і томатом

Картопляні ньокі з томатним соусом і цибулею

Картопляні ньокі з цибульним соусом – це дуже смачна й ситна страва. Вона має італійське походження та відмінно доповнює пісне меню. Продовжувати читання Картопляні ньокі з томатним соусом і цибулею

Домашня смачна тонка бездріжджова піца з куркою і сиром

Класична піца готується на дріжджовому тісті. На це потрібен час. Для тих, хто не любить довго чекати, існує швидкий спосіб приготування тонкого тіста для піци без дріжджів. Продовжувати читання Домашня смачна тонка бездріжджова піца з куркою і сиром

Італійський десерт панакота зі сметани з апельсиновим соусом

Панакота – це ніжний і легкий італійський десерт для приготування якого, якщо слідувати класичному рецепту, використовують вершки. Продовжувати читання Італійський десерт панакота зі сметани з апельсиновим соусом

Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт

Італійська кухня багата різноманітними варіаціями на тему різотто. Незмінними в кожному рецепті будуть рис, бульйон і вино, все інше залежить від фантазії. Продовжувати читання Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт

Національна італійська кухня: особливості, рецепти та традиційні страви італійської кухні

Національна італійська кухня – це різноманітні смачні та поживні страви, що традиційно готують люди, що здавна мешкають на території Італії. Якщо говорити про італійську кухню, слід зауважити, що в кожному регіоні країни вона має свої особливості. В північній частині країни віддають перевагу, так званій, болонській кухні, на півдні ж переважає неаполітанська. Продовжувати читання Національна італійська кухня: особливості, рецепти та традиційні страви італійської кухні

М’ясні боккончіні в соусі з помідорів – смачні м’ясні кульки з сиром

Традиційно боккончіні – італійською Bocconcini – це невеликі, розміром з волоський горіх, сирні кульки з моцарелли, які зберігаються у сироватці. Але сьогодні я пропоную інший італійський рецепт – м’ясні боккончіні в соусі з томатів. Це такі невеличкі круглі рулетики, в яких шматочки сиру загорнуті у відбите м’ясо і сформовані у вигляді кульок. За схожість з сирними кульками італійці цю страву також називають боккончіні, а ми ж назвемо її по-простому – смажені м’ясні кульки, фаршировані сиром та тушковані у томатному соусі.

Продовжувати читання М’ясні боккончіні в соусі з помідорів – смачні м’ясні кульки з сиром

Террін з печінки

Холодна закуска з печінки під назвою террін вельми популярна в італійській кухні. Їх готують з різних видів м’яса і риби, додаючи в фарш різноманітні спеції та запікаючи в духовці. Тут, розглянемо рецепт приготування террін з печінки.

Продовжувати читання Террін з печінки

Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт

Яловичина, тушкована з овочами і сметаною, виходить смачна і ніжна. Такий рецепт приготування м’яса з підливою отримав назву “Яловичина по-італійськи”.

Продовжувати читання Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт