Домашня піца – це дуже проста і ситна страва, яку легко приготувати. Пропонуємо вам рецепт піци на тісті, зробленому на сметані та майонезі.
Інгредієнти: Борошно, Гриби, Ковбаса копчена, Майонез, Маслини, Помідори, Рослинна олія, Сардельки, Сир, Сіль, Сметана, Сода, Цибуля, Яйце
Кухня: Італійська кухня
Зміст
Інгредієнти для домашньої піци з ковбасою і грибами
Візьміть 200 грамів грибів. Це можуть бути опеньки, вішанки (гливи), печериці.
Помийте їх, поріжте та обсмажте на розігрітій олії.
Смажити треба десь 10 хвилин, доки не зникне вся рідина.
Далі поріжте кільцями 1 сардельку.
Ще поріжте 250-300 грамів копченої ковбаси. Половину наріжте дрібною соломкою, а другу частину – кружальцями.
Цибулю поріжте великими кільцями або півкільцями.
200 грамів сиру м’якого сорту (можна взяти кільки видів) натріть на тертці.
6-7 штук маслин поріжте кільцями.
Великий помідор також поріжте кільцями, бажано дуже тонкими.
Як зробити швидке тісто для піци на сметані і майонезі
Далі замісіть тісто, для якого треба такі інгредієнти:
- яйця курячі – 2 штуки;
- майонез – 100 грамів;
- сметана – 200 грамів;
- сіль – 1/3 чайної ложки (без гірки);
- борошно – 5 столових ложок (з гіркою);
- сода – 1/5 чайної ложки (дрібка).
Змастіть деко олією та вилийте тісто, що за консистенцією повинно бути, як густа сметана.
Як приготувати швидку піцу в духовці
Перший шар: на половину тіста викладіть ковбасу соломкою, на другу половину – гриби.
Другий шар: розкладіть ковбасу, нарізану кружальцями.
Третій шар: рівномірно розкладіть цибулю.
Четвертий шар: викладіть маслини.
П’ятий шар: все закладіть томатом.
Шостий шар: посипте піцу сиром.
Випікати цю смакоту треба 40-45 хвилин.
Тепер поріжте піцу навпіл, і у вас вийде дві окремих піци, а потім розріжте їх на порційні шматочки.
Ось така смакота у вас має вийти.
Таку піцу не соромно подати гостям.
Смачного!