Гарячі бутерброди з сиром і яйцем на сковороді – прості та смачні

Обсмажені на сковороді рум’яні гарячі бутерброди – це швидкий варіант смачного та ситного сніданку. На приготування цієї смакоти знадобиться всього лише 10 хвилин. До того ж, готувати цю закуску можна з різними, так би мовити, начинками. Гарячі бутерброди з сиром і яйцем гарно вгамують голод і між основними прийомами їжі. Продовжувати читання Гарячі бутерброди з сиром і яйцем на сковороді – прості та смачні

Яєчня в хлібі або гарячі бутерброди з яйцем всмятку, ковбасою і грибами

Варто лише згадати про гарячі бутерброди, як на думку спадає безліч можливих варіантів цієї популярної швидкої страви. Перед очима постають найрізноманітніші продукти, які можна використати в якості начинки. Способів приготування цієї смачної закуски, також, існує декілька – на сковороді, в духовці чи мікрохвильовій печі, навіть на грилі чи мангалі. Продовжувати читання Яєчня в хлібі або гарячі бутерброди з яйцем всмятку, ковбасою і грибами

Подвійна домашня піца з ковбасою і грибами – швидке тісто для піци на сметані і майонезі

Домашня піца – це дуже проста і ситна страва, яку легко приготувати. Пропонуємо вам рецепт піци на тісті, зробленому на сметані та майонезі. Продовжувати читання Подвійна домашня піца з ковбасою і грибами – швидке тісто для піци на сметані і майонезі

Класичний цибулевий салат з вареним яйцем і майонезом

Запропонований сьогодні цибулевий салат навряд чи можна подати до святкового застілля, однак з його допомогою можна швидко урізноманітнити повсякденне меню. До складу страви сходить мінімум продуктів, які завжди знайдуться в холодильнику.  Продовжувати читання Класичний цибулевий салат з вареним яйцем і майонезом

Тефтелі з фаршу з перловкою, запечені в духовці в томатному соусі

Дуже часто ще зранку починаєш «ламати» голову, придумуючи смачне та корисне меню на обід чи вечерю. Сьогодні вирішила запекти в духовці тефтелі з фаршу з перловкою та додати до них підливу з овочів та томатної пасти. Продовжувати читання Тефтелі з фаршу з перловкою, запечені в духовці в томатному соусі

Смачні м’ясні котлети з пшоном, смажені на сковороді

У моїй сім’ї ніхто не любить пшоняну кашу. Та оскільки це дуже корисний продукт, то я додаю для різноманітності пшоно у різні страви, і домашні із задоволенням їх їдять. Продовжувати читання Смачні м’ясні котлети з пшоном, смажені на сковороді

Овочевий террін з грибами лисичками

Террін з кабачків з грибами та сиром – це страва запозичена з французької кухні (фр. Terrine). Така назва через прямокутну форму. Террін нагадує й паштет й запіканку. Він має повітряну та ніжну структуру й гарно ріжеться. Продовжувати читання Овочевий террін з грибами лисичками

Омлет на сметані з грибами та сиром

Омлет, мабуть, можна сміливо вважати найпоширенішою стравою. Навіть, якщо смакувати нею зранку, в обід і в вечері вона не набридне й сповна додасть необхідну кількість життєвих сил. Омлет дуже люблять, так звані, ледарі, яким не дуже подобаються моменти перебування біля плити. Продовжувати читання Омлет на сметані з грибами та сиром

Мафіни з кабачків з сиром

Коли приходить сезон кабачків, господині стараються приготувати з них якомога більше страв, щоб сповна насолодитися їх смаком. Тому їм цікаво буде ознайомитися з рецептом дієтичних, смачних, повітряних мафінів з кабачків з сиром. Продовжувати читання Мафіни з кабачків з сиром

Запіканка з куркою, беконом і стручковою квасолею в духовці

Проста в приготуванні, але водночас презентабельна страва, здатна урізноманітнити щоденне меню й привнести пікантну нотку у святкове застілля. Вдале поєднання спаржі, бекону та курячого філе – це незабутній багатогранний смак. Продовжувати читання Запіканка з куркою, беконом і стручковою квасолею в духовці