Італійський Панеттоне – проста і смачна паска в хлібопічці

Цю дивовижну випічку я почастувала вперше, у подруги, коли вона привезла з поїздки в Італію паску панеттоне. Панеттоне — це традиційний італійський кекс, у якому повітряне тісто поєднується з ароматним мигдалем, цукатами, родзинками та горішками. Тоді ще я подумала, що такої смакоти я ніколи не зумію спекти, тому й не пробувала випікати. Продовжувати читання Італійський Панеттоне – проста і смачна паска в хлібопічці

Італійська паска панеттоне – смачний італійський кекс з родзинками

У слов’янської паски є італійський родич – святковий кекс Панеттоне. На відміну від нас, в Італії така випічка традиційно подається на Різдво і не покривається глазур’ю. Продовжувати читання Італійська паска панеттоне – смачний італійський кекс з родзинками