Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді

Відмінна страва для фуршетного столу з приводу дружньої вечірки або повноцінного святкового застілля – курячі крильця, гомілки чи стегенця в паніровці, обсмажені до золотистої скоринки на сковороді. Такі курячі ніжки з хрусткою скоринкою можна подавати як самостійну страву без будь-якого гарніру. Достатньо доповнити подачу улюбленими соусами, зеленню та овочами (свіжими або маринованими). Продовжувати читання Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді

Сирна закуска з червоним перцем

Сирна закуска – це дуже проста і смачна страва, рецепт якої ми зараз вам розкажемо. Така закуска чудово йде до пива або вина. Продовжувати читання Сирна закуска з червоним перцем

Запечена рулька або вепрове коліно по-чеськи

Рулька свиняча, запечена в духовці по-чеськи (Pečené vepřové koleno) – це чудова святкова страва, яка буде ідеальною прикрасою тематичного святкового столу. Продовжувати читання Запечена рулька або вепрове коліно по-чеськи

Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

М’ясні рулети в багетах по-домашньому

Коли я вперше подала гостям таку випічку, ніхто особливо не звернув уваги, мабуть, подумали: простий французький багет, тільки спечений вдома. Та як же всі здивувалися, коли при розрізанні побачили соковиту м’ясну начинкою під хрустким тістом. Рулети справляли враження багетів, бо я полила їх соєвим соусом, а він залишив гарні смужки на поверхні м’ясних рулетів. Продовжувати читання М’ясні рулети в багетах по-домашньому

М’ясні ватрушки з грибами і сиром

Всі звикли, що ватрушки повинні бути солодкими та з дріжджового тіста. Та я пропоную новий варіант ватрушок, не з тіста. Спробуйте приготувати за моїм рецептом незвичайні м’ясні ватрушки з грибами та сиром, запечені в духовці. Вони виходять надзвичайно смачними та соковитими. Гриби підійдуть будь-які, що Вам до вподоби. Продовжувати читання М’ясні ватрушки з грибами і сиром

Зелений рулет з омлету з начинкою з курки

Приготування омлету займає дуже мало часу, а вже з нього можна зробити інші оригінальні страви та закуски. Однією з таких страв я хочу поділитися з вами сьогодні. Тож, готуємо ефектний та смачний зелений рулет з омлету з начинкою з курки та маслин. Продовжувати читання Зелений рулет з омлету з начинкою з курки

Курячий рулет з багатошаровою начинкою з овочів, у духовці

Простий рецепт багатошарового овочевого рулету в курячому філе, про який йтиметься далі, неодмінно слід занотувати до записної книжки. Ця страва є відмінною закускою, як в гарячому, так і холодному вигляді, а ще запросто може виконувати роль основної. Продовжувати читання Курячий рулет з багатошаровою начинкою з овочів, у духовці

Домашній рецепт копчено-вареної груднинки в цибулинні

Дуже легко, в домашніх умовах, приготувати варено-копчену груднинку з ніжним смаком і неймовірним ароматом. Зроблена власноруч, варено-копчена груднинка стане ситною холодною закускою на святковому столі. Зберігати її можна в холодильнику біля двох тижнів. Продовжувати читання Домашній рецепт копчено-вареної груднинки в цибулинні

Простий і смачний пиріг з сирною начинкою

Звичайно ж, Ви знаєте, що сир містить велику кількість корисних речовин, з нього можна приготувати безліч смачних страв. А домашня ароматна випічка з сирною начинкою – це просто насолода для ласунів. Я дуже часто балую своїх рідних духмяними пирогами з сиром. Приготувати пиріг та начинку дуже просто та швидко, а форму кожна господиня може обрати на власний розсуд: круглу, квадратну, прямокутну. Продовжувати читання Простий і смачний пиріг з сирною начинкою