Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Шанувальникам домашньої випічки – ситної і смачної – пропонується рецепт приготування соковитих м’ясних біляшів. Начинка для даної випічки – це подрібнене яловиче м’ясо, доповнене кубиками картоплі. Випікати свої біляші буду в духовці, а тісто для них вирішила замісити на сухих швидкодіючих дріжджах. Смачні домашні біляші в духовці – відмінна дієтична страва для ситного перекусу! Продовжувати читання Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Домашні булочки з маком з дріжджового тіста – смачні, солодкі і красиві

Домашні булочки з маком з дріжджового тіста – це ніжна і ароматна випічка, яка нагадає про дитинство і шкільні їдальні. Рум’яні плетінки, бублики і пишні булочки – все це можна спекти в домашніх умовах з простим, але смачним дріжджовим тістом і класичною маковою начинкою. Продовжувати читання Домашні булочки з маком з дріжджового тіста – смачні, солодкі і красиві

Домашні сосиски в тісті як в дитинстві – легко і просто

Дзвінок на перерву … шкільна їдальня … сьогодні в меню не банальні макарони з підливою і не холодна каша з котлетами. Сьогодні – улюблена страва шкільних сніданків всіх часів – сосиска в тісті! Продовжувати читання Домашні сосиски в тісті як в дитинстві – легко і просто

Круасани з дріжджового листкового тіста з заварним ванільним кремом Патісєр

Круасани з дріжджового листкового тіста – це неймовірно смачна, ароматна, хрустка випічка. Пропонуємо вам елементарний рецепт її приготування. Продовжувати читання Круасани з дріжджового листкового тіста з заварним ванільним кремом Патісєр

Класичні французькі круасани без начинки

Класичні французькі круасани українські господині звично називають рогаликами. Французи таку випічку не начиняють нічим, хоча це, звичайно ж, не забороняється. Продовжувати читання Класичні французькі круасани без начинки

Домашній вівсяний хліб в духовці

В моїй родині дуже люблять поласувати свіжим та запашним домашнім хлібом. Тому, я намагаюся якомога частіше готувати його, постійно випробовуючи нові рецепти. От і сьогодні хочу запропонувати господиням разом зі мною приготувати не просто смачний, а ще й корисний хліб на воді з вівсяними пластівцями. Продовжувати читання Домашній вівсяний хліб в духовці

Смачні дріжджові пиріжки з полуницею в духовці

З початком літнього сезону та появою в продажі перших соковитих ягід я частенько балую своїх рідних смачною домашньою випічкою з ароматною полуницею. Особливо полюбляють в нашій родині пухкі та ароматні дріжджові пиріжки з полуницею спечені в духовці. Як приготувати полуничну здобу розповість мій покроково оформлений рецепт з фото.  Продовжувати читання Смачні дріжджові пиріжки з полуницею в духовці

Італійська піца Стромболі – піца-рулет

Історія виникнення рецепту піци Стромболі досить цікава. Вважається, що він був заснований в Сполучених Штатах Америки італійськими мігрантами. Назва страви, ймовірно, походить від італійського острова Стромболі. Проте в США рецепт набув розголосу після виходу в 1950 році на екрани фільму “Стромболі”. Вперше страва була приготована в ресторані в місті Спокан, штат Вашингтон, США. Продовжувати читання Італійська піца Стромболі – піца-рулет

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Італійська кухня вражає різноманіттям хлібних виробів. Вони дивують не лише зовнішнім виглядом, а й нереальним смаком. Чи знали ви, скільки налічують видів італійського хліба? Більше 20! Зазвичай італійці купують його в пекарнях чи магазинах, проте є рецепти для приготування в домашніх умовах. Продовжувати читання Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Шведські булочки з кардамоном і шафраном – різдвяні булочки люсекаттер

А чи знаєте ви, що у скандинавів є прекрасна передріздвяна традиція — випікання ароматних і смачних шафранових булочок у вигляді равлика? Вони виходять надзвичайно ніжними та смачними, а кардамон та шафран роблять цю випічку неймовірно ароматною. Продовжувати читання Шведські булочки з кардамоном і шафраном – різдвяні булочки люсекаттер