Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Італійська Чіабатта – це незвичайний білий хліб, особливістю якого є м’якуш з великою та нерівномірною пористістю і хрустка скоринка. Назва хліба Чіабатта в перекладі означає «кімнатні капці». Так італійці його прозвали за зовнішню схожість. Хліб Чіабатта популярен як в самій Італії, так і за її межами, а найвідданіші шанувальники навіть навчилися італійську випічку робити самостійно. Продовжувати читання Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Далеко не таємниця, що домашній хліб набагато корисніший. Тільки з чисто пшеничного борошна, навряд чи, такий вдасться спекти. Пропоную навчитися робити справжній домашній хліб, від якого не постраждає фігура. Найбільш приємною новиною буде те, що такий хліб не потрібно замішувати та випікати у духовці. За вас все зробить хлібопічка! Продовжувати читання Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Яблучний пиріг Чайна троянда із дріжджового тіста – гарний і смачний

Яблуко – це один із самих розповсюджених різновидів фруктів, поласувати яким можна в будь-яку пору року. Отже, пропоную приготувати ароматний, красивий та смачний яблучний пиріг Чайна троянда із дріжджового тіста. Смаковий союз «яблуко-кориця», що давно став класикою кондитерського мистецтва, не залишить байдужим жодного ласуна. Продовжувати читання Яблучний пиріг Чайна троянда із дріжджового тіста – гарний і смачний

Булочки крафіни – оригінальний американський гібрид мафінів і круасанів

Всім знайома, й для декого є навіть улюбленою, випічка, що називається мафіни. Це маленькі круглі напівбулочки-напівкексики. Їх дуже давно придумали англійці. Також багатьом подобаються круасани – кренделі з листкового тіста, які вперше спекли французи теж багато років назад. Продовжувати читання Булочки крафіни – оригінальний американський гібрид мафінів і круасанів

Жайворонки з тіста – обрядова пісна випічка

Колись, в язичницькі часи, селяни-землероби, як стверджують етнографи, в день весняного рівнодення пекли булочки у вигляді птахів. Таким чином, вони закликали ними весну.  Продовжувати читання Жайворонки з тіста – обрядова пісна випічка

Оригінальна паска-краффін з курагою – слоєна паска на апельсиновому соку

Кожній господині хочеться, щоб великодня випічка була не тільки здобною, повітряною і смачною, але і красивою. Продовжувати читання Оригінальна паска-краффін з курагою – слоєна паска на апельсиновому соку

Домашній гамбургер з котлетою і сиром

Дуже просто приготувати смачні гамбургери з соковитою котлеткою всередині для вечірки з друзями. На додаток до таких бутербродів можна окремо приготувати картоплю фрі. Але це, так би мовити, вже на ваш розсуд. Продовжувати читання Домашній гамбургер з котлетою і сиром

Дріжджовий пісний пиріг з капустою в духовці

У дні посту можна урізноманітнити своє меню смачним, ситним і просто чудовим пирогом, в якому начинка робиться зі свіжої білокачанної капусти. Щоб приготувати смачний пісний пиріг з капустою, тісто нам треба замісити на дріжджах, без використання яєць, молока та решти молочних продуктів. Продовжувати читання Дріжджовий пісний пиріг з капустою в духовці

Леопардовий хліб – смачний домашній білий хліб з хрусткою скоринкою

Для тих, хто віддає перевагу домашньому хлібу, пропоную незвичний рецепт білого хліба з оригінальною скоринкою. Через особливу техніку під час випікання на його поверхні створюється візерунок, який дуже нагадую леопардові плями. Через ці плями цей хліб так і називають – Леопардовий хліб. У світі він відомий ще як Тигровый хлеб або Голландский хруст – у США, у Нідерландах його називають Tijgerbrood чи то Tijgerbol, а у Великій Британії – Хліб жирафа. Продовжувати читання Леопардовий хліб – смачний домашній білий хліб з хрусткою скоринкою

Пісочні пиріжки з полуницею з дріжджового пісочного тіста

У самий розпал полуничного сезону хочеться побалувати рідних чимось новеньким, але нічого не приходить у голову? Це знайомо багатьом жінкам. Я вирішила допомогти вам у цьому та пропоную цей простий рецепт – надзвичайно смачні пісочні пиріжки з полуницею з дріжджового пісочного тіста. Пісочне печиво з начинкою з полуниці – це ще одна назва випічки, про яку сьогодні хочу говорити. Продовжувати читання Пісочні пиріжки з полуницею з дріжджового пісочного тіста