Сьогодні розкажу про найсмачніший домашній торт Тірамісу з маскарпоне. Особливість саме цього десерту в тому, що ніжний вершковий крем зроблено не просто з цукром, а з використанням італійської меренги. Цей рецепт я запозичила у П’єра Ерме. Якщо дотримуватися його рекомендацій, то торт Тірамісу з желатином і в домашніх умовах виходить такий саме смачний, як і у цього відомого кулінара. Продовжувати читання Торт Тірамісу з желатином від П’єра Ерме – вершковий крем з маскарпоне, італійською меренгою і тертим шоколадом
Категорія рецептів: Вершковий крем
Ванільний торт Ніжність – шоколадний бісквіт і вершковий крем з маскарпоне
П’янкий ванільний аромат просто огортає собою весь будинок, поки готуєш цей ніжний ванільний торт Ніжність. У цьому рецепті на вас чекає ідеальне поєднання шоколадного бісквіта, полуничного та вершкового кремів. Це тріо прекрасно доповнюють один одного та шикарно поєднуються в одному десерті. Продовжувати читання Ванільний торт Ніжність – шоколадний бісквіт і вершковий крем з маскарпоне
Домашнє чорничне морозиво з вершків – десерт на шоколадному блюдці з фіалками
Сьогодні я вирішила приготувати дуже смачне домашнє чорничне морозиво з вершків. Оформила та подавала цей холодний десерт на стіл на шоколадному блюдці. Додатковий декор – фіалки та фіалковий цукор. І вершкове морозиво з чорницею, і шоколадний декор-тарілочки кожний з вас зможе легко і просто зробити вдома своїми руками. Цим прекрасним вершковим десертом можна завершити гарне святкове застілля. Продовжувати читання Домашнє чорничне морозиво з вершків – десерт на шоколадному блюдці з фіалками
Сирний крем з вершками для торта – з шоколадом та ароматом лимона
Сир – не тільки ідеальна основа для запіканок, сирників і мусів. Його можна успішно застосовувати щоб зробити ніжний і смачний сирно-вершковий крем для торта. Причому, ніхто і ніколи не здогадається, що в такому запашному і ніжному кремі ховається не дуже улюблений багатьма дітьми сир. Такий сирний крем з вершками відмінно підходить для перемащування бісквітних коржів. Він не сильно вологий, так що я рекомендую додатково просочувати коржі сиропом, кавою чи іншим просочення. Продовжувати читання Сирний крем з вершками для торта – з шоколадом та ароматом лимона
Кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків – вершковий крем для Тірамісу без яєць
Запропонований сьогодні кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків готується без яєць. Він відмінно підходить для наповнення не тільки торта Тірамісу, але і для будь-якого бісквітного торта та десертів. Зауважу, що його приготуванням потребує вашої уваги. Якщо шоколад і каву недостатньо охолодити, то крем попливе, вийде рідким і відновити його вже не буде можливості. Щоб вершково-шоколадний крем для Тірамісу з маскарпоне та кави вийшов достатньо густим, потрібно точно слідувати покроково викладеним в фото-рецепті рекомендаціям. Творіть не поспішаючи і насолоджуйтеся як процесом, так і результатом. Продовжувати читання Кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків – вершковий крем для Тірамісу без яєць
Бісквітний торт Сніжинка – з вершковим кремом та шоколадним візерунком
Порадуйте себе в новорічну ніч ексклюзивним десертом, що вражає багатогранним смаком і красою оформлення. Бісквітний торт Сніжинка, ефектний домашній новорічний торт з ананасовим компоте, стане прикрасою вашого святкового застілля. Внесе до нього нотку свіжості та, воістину, світського шику. Продовжувати читання Бісквітний торт Сніжинка – з вершковим кремом та шоколадним візерунком
Арахісовий крем з вершками та шоколадом – смачна начинка для торта і тістечок
Будь-який ласун вам скаже, що смачних кремів багато не буває! ? Сьогодні я хочу додати до вашої скарбнички рецептів дивовижно смачний арахісовий крем з вершками та шоколадом. Продовжувати читання Арахісовий крем з вершками та шоколадом – смачна начинка для торта і тістечок
Карамельний крем з маскарпоне і вершками – для торта та тістечок
Крем є основоположною частиною торта, так як від нього залежить і смак, і оформлення всього десерту. Запропонований сьогодні карамельний крем з маскарпоне і вершками має дуже ніжну і приємну на смак текстуру. Продовжувати читання Карамельний крем з маскарпоне і вершками – для торта та тістечок
Білковий заварний крем для прикраси торта – з маслом і вершками
Готувати такий білковий заварний крем для прикраси торта не так вже й складно. Зауважу, що він прекрасно тримає пишну форму, їм зручно прикрашати торти і тістечка. Продовжувати читання Білковий заварний крем для прикраси торта – з маслом і вершками
Вершково-карамельний крем для торта з вареною згущонкою
Я вже говорила, що улюблений крем для торта та десертів в нашій родині – масляний з вареним згущеним молоком. Він дуже смачний, але важкуватий і погано просочує деякі коржі. Тому, я часто використовую замість вершкового масла вершки. Продовжувати читання Вершково-карамельний крем для торта з вареною згущонкою