Італійський коржик фокачча з паприкою та кунжутом

Фокачча – знаменитий італійський тонкий хліб, який можна подавати з різними стравами, адже він неймовірно смачний.  Продовжувати читання Італійський коржик фокачча з паприкою та кунжутом

Домашній італійський хліб з томатом

Під час відпочинку у Сицилії я мала нагоду скуштувати справжній італійський томатний хліб з прованськими травами.  Його смак мене настільки вразив, що я вирішила адаптувати його рецепт під наші продукти і тепер частенько печу його вдома. Продовжувати читання Домашній італійський хліб з томатом

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Італійська кухня вражає різноманіттям хлібних виробів. Вони дивують не лише зовнішнім виглядом, а й нереальним смаком. Чи знали ви, скільки налічують видів італійського хліба? Більше 20! Зазвичай італійці купують його в пекарнях чи магазинах, проте є рецепти для приготування в домашніх умовах. Продовжувати читання Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Італійська Чіабатта – це незвичайний білий хліб, особливістю якого є м’якуш з великою та нерівномірною пористістю і хрустка скоринка. Назва хліба Чіабатта в перекладі означає «кімнатні капці». Так італійці його прозвали за зовнішню схожість. Хліб Чіабатта популярен як в самій Італії, так і за її межами, а найвідданіші шанувальники навіть навчилися італійську випічку робити самостійно. Продовжувати читання Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливці

Пропонуємо вам цікавий та простий рецепт імбирного фокаччо в солоній заливці. Така італійська страва прийдеться до смаку тим, хто любить хрусткий та ароматний хліб. Продовжувати читання Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливці