Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Італійська Чіабатта – це незвичайний білий хліб, особливістю якого є м’якуш з великою та нерівномірною пористістю і хрустка скоринка. Назва хліба Чіабатта в перекладі означає «кімнатні капці». Так італійці його прозвали за зовнішню схожість. Хліб Чіабатта популярен як в самій Італії, так і за її межами, а найвідданіші шанувальники навіть навчилися італійську випічку робити самостійно. Продовжувати читання Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливці

Пропонуємо вам цікавий та простий рецепт імбирного фокаччо в солоній заливці. Така італійська страва прийдеться до смаку тим, хто любить хрусткий та ароматний хліб. Продовжувати читання Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливці