Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Італійська Чіабатта – це незвичайний білий хліб, особливістю якого є м’якуш з великою та нерівномірною пористістю і хрустка скоринка. Назва хліба Чіабатта в перекладі означає «кімнатні капці». Так італійці його прозвали за зовнішню схожість. Хліб Чіабатта популярен як в самій Італії, так і за її межами, а найвідданіші шанувальники навіть навчилися італійську випічку робити самостійно. Продовжувати читання Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Мавпячий хліб з часником і маслом

Мавпячий хліб отримав таку досить негарну назву, якою не варто іменувати хліб, через те, що його некультурно їдять, відламуючи шматки руками. Хоча процес випічки з дріжджового тіста нічим не відрізняється від звичайного. Продовжувати читання Мавпячий хліб з часником і маслом

Смачний домашній білий здобний хліб в хлібопічці

Особисто в мене аромат свіжоспеченого домашнього хліба створює неповторне відчуття родинного затишку та тепла. Тому, сьогодні я хочу приготувати смачний білий здобний хліб в хлібопічці за вельми простим рецептом. Всіх запрошую приєднатися до мене і насолодитися його особливим смаком та ароматом.
Продовжувати читання Смачний домашній білий здобний хліб в хлібопічці

Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливці

Пропонуємо вам цікавий та простий рецепт імбирного фокаччо в солоній заливці. Така італійська страва прийдеться до смаку тим, хто любить хрусткий та ароматний хліб. Продовжувати читання Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливці

Готуємо бездріжджовий тонкий лаваш на сковороді

Тонкий домашній лаваш є прісним дріжджовим хлібом, який може стати відмінною основою для домашніх рулетів і шаурми, доповненням до шашлику, а ще на його основі можна приготувати багато смачних страв. Продовжувати читання Готуємо бездріжджовий тонкий лаваш на сковороді

Український домашній хліб зі шкварками і смальцем

Неймовірний смак бабусиного домашнього хліба залишається у пам’яті на все життя. Тому варто спробувати приготувати цю смачну, апетитну, ситну та ароматну випічку зі шкварками та смальцем власноручно. Продовжувати читання Український домашній хліб зі шкварками і смальцем

Домашні цибулеві булочки – це смачний цибулевий хліб

Традиційна дріжджова випічка – хліб – зазвичай, виконує роль доповнення до основної страви. Але серед різноманіття хлібо-булочних виробів існують такі, які цілком можна вважати самостійною основною стравою, для якої продукти на столі слугують лише доповненням. До найвідоміших можна віднести індійські тонкі коржі «чапаті»,
Продовжувати читання Домашні цибулеві булочки – це смачний цибулевий хліб

Леопардовий хліб – смачний домашній білий хліб з хрусткою скоринкою

Для тих, хто віддає перевагу домашньому хлібу, пропоную незвичний рецепт білого хліба з оригінальною скоринкою. Через особливу техніку під час випікання на його поверхні створюється візерунок, який дуже нагадую леопардові плями. Через ці плями цей хліб так і називають – Леопардовий хліб. У світі він відомий ще як Тигровый хлеб або Голландский хруст – у США, у Нідерландах його називають Tijgerbrood чи то Tijgerbol, а у Великій Британії – Хліб жирафа. Продовжувати читання Леопардовий хліб – смачний домашній білий хліб з хрусткою скоринкою