Італійська піца Стромболі – піца-рулет

Історія виникнення рецепту піци Стромболі досить цікава. Вважається, що він був заснований в Сполучених Штатах Америки італійськими мігрантами. Назва страви, ймовірно, походить від італійського острова Стромболі. Проте в США рецепт набув розголосу після виходу в 1950 році на екрани фільму “Стромболі”. Вперше страва була приготована в ресторані в місті Спокан, штат Вашингтон, США. Продовжувати читання Італійська піца Стромболі – піца-рулет

Швидке дріжджове тісто для піци на молоці та сухих дріжджах

Запорукою смачної піци, безперечно, є правильно приготована основа з тіста, від смаку якої залежить смак готової страви. Якщо тісто смачне, то воно відмінно поєднується з будь-якими варіантами начинки. Швидко приготувати смачне та м’яке дріжджове тісто для піци дуже просто. Тож, готуймо разом смачне, тонке та швидке дріжджове тісто для піци на молоці та сухих дріжджах. Продовжувати читання Швидке дріжджове тісто для піци на молоці та сухих дріжджах

Італійська тонка дріжджова піца та кращі варіанти начинок

На мою думку, популярну нині по всьому світу піцу вперше приготував зовсім не шеф-кухар ресторану, а яка-небудь скупа італійська господиня, що звикла нічого не викидати з холодильника і використовувати наявні продукти до останньої крихти.
Продовжувати читання Італійська тонка дріжджова піца та кращі варіанти начинок

Швидке рідке тісто для піци на кефірі – просте та смачне

Для любителів італійської страви під назвою піца пропонуємо самостійно в домашніх умовах приготувати основу страви – просте, смачне та швидке рідке тісто для піци на кефірі. Продовжувати читання Швидке рідке тісто для піци на кефірі – просте та смачне