Свинина по-строгановськи або бефстроганов зі свинини в мультиварці

Бефстроганов зі свинини відмінно доповнить будь-який гарнір. Мої домашні дуже люблять таку м’ясну підливу до картопляного пюре або до звичайних макаронів. Продовжувати читання Свинина по-строгановськи або бефстроганов зі свинини в мультиварці

Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

У італійській кухні є страви, назви яких викликає хвилювання у гурманів. Насправді ж, за екзотичними назвами «паелья» чи «лазанья» приховуються дуже прості, як по технології приготування, так і по складу продуктів, страви. Можливо, для створення цих кулінарних шедеврів використовуються трохи незвичні для нас кухарські прийоми, однак, приготувати таку страву в домашніх умовах під силу будь-якій господині. Продовжувати читання Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

Швидкий соус-підлива з томатною пастою в мікрохвильовій печі

Сучасний ритм життя, іноді змушує готувати вечерю для родини в швидкому темпі, на швидку руку. В такому випадку господині смажать котлети з напівфабрикатів, а на гарнір подають макарони, рис або гречку. Щоб присмачнити гарнір, я пропоную зробити Продовжувати читання Швидкий соус-підлива з томатною пастою в мікрохвильовій печі

Печінка тушкована з цибулею та томатом на сковороді

Печінка свиняча тушкована з цибулею та томатною пастою, – відмінне доповнення до будь-яких гарнірів. Приготувати цю страву можна достатньо швидко, приблизно за 25-30 хвилин. Щоб даремно не втрачати час, то паралельно пропоную зварити макарони, картоплю, гречку чи будь-яку іншу крупу на гарнір. Таким чином, за короткий час у вас буде готовий смачний обід чи то корисна вечеря. Продовжувати читання Печінка тушкована з цибулею та томатом на сковороді