Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці

Свинина, запечена в духовці з помідорами і баклажанами – це дуже смачна страва, яку ніколи не соромно подати до святкового столу. Продовжувати читання Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці

Свинина по-строгановськи або бефстроганов зі свинини в мультиварці

Бефстроганов зі свинини відмінно доповнить будь-який гарнір. Мої домашні дуже люблять таку м’ясну підливу до картопляного пюре або до звичайних макаронів. Продовжувати читання Свинина по-строгановськи або бефстроганов зі свинини в мультиварці

Запечена рулька або вепрове коліно по-чеськи

Рулька свиняча, запечена в духовці по-чеськи (Pečené vepřové koleno) – це чудова святкова страва, яка буде ідеальною прикрасою тематичного святкового столу. Продовжувати читання Запечена рулька або вепрове коліно по-чеськи

Холодець без желатину, з домашньої курки і свинини в мультиварці-скороварці

Холодець — традиційна та дуже популярна страва української, білоруської та російської кухні. Домашній смачний холодець господині завжди подають до святкового столу на Новий рік, Різдво, Великдень. Продовжувати читання Холодець без желатину, з домашньої курки і свинини в мультиварці-скороварці

Соковиті відбивні зі свинини в духовці в сирному клярі

З усіх м’ясних страв я найбільше люблю відбивні з свинячого м’яса, якщо вони правильно приготовані. Адже такі, добре обсмажені та соковиті шматки м’яса смакують усім. Коли я робила перші кроки в кулінарії, відбивні виходили у мене пересушеними та жорсткуватими. Та оскільки я весь час експериментую, одного разу після обсмаження поставила страву, щоб «дійшла», в духовку. Продовжувати читання Соковиті відбивні зі свинини в духовці в сирному клярі

Розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті

Якщо правильно приготувати плов, то це буде не тільки ситна, але й гарна страва. Рис повинен бути розсипчастим, зернятка пухкі та насичені ароматами усіх інгредієнтів та приправ плову. За класичним рецептом для приготування страви беруть молоду баранину, та багато варіантів плова адаптовані під телятину, яловичину, свинину, навіть курку. Продовжувати читання Розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті

Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Смачний і соковитий стейк з яловичини або свинини Ті-бон

Якщо хтось не знає, що таке Ті-бон, розповім: це один із різновидів стейків. Друга назва — «стейк для чоловіків», та про це я розповім пізніше. Спершу, чому «Ті-бон?» Уважно розгляньте шматок м’яса для стейка: усередині видно кісточку, яка схожа на літеру «Т», саме завдяки їй стейк і отримав назву «T-bone». Ця кісточка розділяє два види м’яса: вирізку та філейну частину, водночас вона посилює смак м’яса. А «для чоловіків» його називають через те, що він великий, адже один стейк середньої величини має вагу 350-400 грам. Продовжувати читання Смачний і соковитий стейк з яловичини або свинини Ті-бон

Тушкована картопля з м’ясом в мультиварці, в каструлі і на багатті

Сьогодні хочу запропонувати простий та швидкий рецепт приготування тушкованої картоплі з цибулею та свининою в мультиварці. Цю популярну другу дуже ситну страву ще називають м’ясне рагу або картопляне рагу з свинячим м’ясом. Продовжувати читання Тушкована картопля з м’ясом в мультиварці, в каструлі і на багатті

Смачний свинячий гуляш в мультиварці або підлива зі свинини

Знаменитий угорський гуляш — це, по суті, густий та ситний м’ясний суп. Ця страва давно завоювала популярність в кухнях інших народів та перетворилася на своєрідне рагу зі свинини та овочів. Рагу стало універсальною стравою, воно подобається і дорослим, і дітям. Називають ще його просто: тушковане м’ясо з підливою. Продовжувати читання Смачний свинячий гуляш в мультиварці або підлива зі свинини