Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

В цій статті мова йтиме про дуже просту в приготуванні й смачну страву. З легкістю орієнтуватися в рецепті допоможуть покрокові фото. Продовжувати читання Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Томатна підлива є найпопулярнішою серед тих підлив, які є в кулінарному арсеналі господинь протягом багатьох років. Тому й існує безліч варіантів її приготування. В цій статті йтиметься саме про смачну підливу з печінкою і томатом. Продовжувати читання Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Швидкий соус-підлива з томатною пастою в мікрохвильовій печі

Сучасний ритм життя, іноді змушує готувати вечерю для родини в швидкому темпі, на швидку руку. В такому випадку господині смажать котлети з напівфабрикатів, а на гарнір подають макарони, рис або гречку. Щоб присмачнити гарнір, я пропоную зробити Продовжувати читання Швидкий соус-підлива з томатною пастою в мікрохвильовій печі

Печінка тушкована з цибулею та томатом на сковороді

Печінка свиняча тушкована з цибулею та томатною пастою, – відмінне доповнення до будь-яких гарнірів. Приготувати цю страву можна достатньо швидко, приблизно за 25-30 хвилин. Щоб даремно не втрачати час, то паралельно пропоную зварити макарони, картоплю, гречку чи будь-яку іншу крупу на гарнір. Таким чином, за короткий час у вас буде готовий смачний обід чи то корисна вечеря. Продовжувати читання Печінка тушкована з цибулею та томатом на сковороді