Свинина тушкована з овочами і томатною підливою

Всім відомо, що свиняче м’ясо чудово поєднується з багатьма інгредієнтами, в тому числі і з овочами. У нашому, представленому сьогодні рецепті, ми тушкуємо свинину разом з солодким болгарським перчиком і солоними огірками. Що б вийшла дійсно ніжна і смачна свинина тушкована з овочами і томатною підливою потрібно не так багато складових. Для приготування м’ясної страви візьмемо м’якоть свинини, солодкий болгарський перчик, ріпчасту цибулю, спеції (у нас сіль, чорний мелений перець і мелена паприка). Продовжувати читання Свинина тушкована з овочами і томатною підливою

Тушкована нутрія в мультиварці – рецепт приготування м’яса нутрії в сметані

М’ясо нутрії дуже смачне, воно м’яке, дієтичне та корисне. Та багато хто з господинь просто не знає, як правильно готувати страви з нутрії, тому й не купують її. Продовжувати читання Тушкована нутрія в мультиварці – рецепт приготування м’яса нутрії в сметані

Англійський ростбіф з яловичини

Англійський ростбіф з яловичини сміливо можна назвати простіше, тобто яловичиною, запеченою шматком у духовці. Але називати цю страву ростбіфом коротше та ємніше. Рецепт приготування зовсім нескладний і під силу кожній з українських кулінарок.

Продовжувати читання Англійський ростбіф з яловичини

Баранина тушкована з овочами в казані або в сковороді

Один з самих популярних продуктів грузинської кухні – баранина, рецептів приготування якої грузинські кухарі мають безліч. Сьогодні пропоную випробувати один з них. Сьогодні у нас в меню ніжна баранина тушкована з овочами. Продовжувати читання Баранина тушкована з овочами в казані або в сковороді

Яловичина в горщиках в духовці – яловича печеня з цибулею і сметаною

Серед різноманіття м’ясної продукції яловичина вважається одним із непростих в приготуванні видів м’яса. Не кожній господині вдається з неї зробити смачні страви, тому, я довгий час уникала даного продукту. Коли мені на очі потрапив цей простий рецепт, я зважилася приготувати страву і не пошкодувала. Яловичина в горщиках в духовці виходить неймовірно соковитою, ніжною та пікантною на смак. Продовжувати читання Яловичина в горщиках в духовці – яловича печеня з цибулею і сметаною

Маринований кролик в пиві, тушкований в духовці

М’ясо кролика трохи сухувате, тому щоб воно вийшло смачним, необхідно його правильно готувати. Один з найпростіших способів приготування – тушкування кролика в пиві, в каструлі з товстими стінами та дном. Найчастіше, саме такою є каструлька для приготування качки.  Продовжувати читання Маринований кролик в пиві, тушкований в духовці

Свинячі реберця з грибами, тушковані в соусі на сковороді

Тушковані свинячі реберця з грибами – це неймовірно смачна, проста в приготуванні й поживна страва з підливою для всієї родини. Раптові гості, також не зможуть застати зненацька господиню, якщо у неї під руками буде цей рецепт. Продовжувати читання Свинячі реберця з грибами, тушковані в соусі на сковороді

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

В цій статті мова йтиме про дуже просту в приготуванні й смачну страву. З легкістю орієнтуватися в рецепті допоможуть покрокові фото. Продовжувати читання Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Томатна підлива є найпопулярнішою серед тих підлив, які є в кулінарному арсеналі господинь протягом багатьох років. Тому й існує безліч варіантів її приготування. В цій статті йтиметься саме про смачну підливу з печінкою і томатом. Продовжувати читання Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Тушковане м’ясо з картоплею в горщиках в духовці – смачна печеня по-українськи

Сьогодні хочу запропонувати на ваш суд традиційний рецепт української кухні – печеня з м’ясом та картоплею, приготовлена в горщиках. В результаті запікання страви в духовці отримуємо ніжне тушковане м’ясо з ароматною картоплею – дуже ситну та смачну другу страву.
Продовжувати читання Тушковане м’ясо з картоплею в горщиках в духовці – смачна печеня по-українськи