Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці

Свинина, запечена в духовці з помідорами і баклажанами – це дуже смачна страва, яку ніколи не соромно подати до святкового столу. Продовжувати читання Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці

Смачна печеня в горщиках з м’ясом, картоплею та яблуками в духовці

Одна з господинь радить обов’язково занотувати перевірений нею (не один раз) рецепт оригінальної симпатичної страви, а саме, смачної печені в горщиках по-домашньому. Така апетитна картопля з м’ясом, може гарно виглядати, як на святковому, так і на повсякденному столі. Продовжувати читання Смачна печеня в горщиках з м’ясом, картоплею та яблуками в духовці

Смачний і соковитий стейк з яловичини або свинини Ті-бон

Якщо хтось не знає, що таке Ті-бон, розповім: це один із різновидів стейків. Друга назва — «стейк для чоловіків», та про це я розповім пізніше. Спершу, чому «Ті-бон?» Уважно розгляньте шматок м’яса для стейка: усередині видно кісточку, яка схожа на літеру «Т», саме завдяки їй стейк і отримав назву «T-bone». Ця кісточка розділяє два види м’яса: вирізку та філейну частину, водночас вона посилює смак м’яса. А «для чоловіків» його називають через те, що він великий, адже один стейк середньої величини має вагу 350-400 грам. Продовжувати читання Смачний і соковитий стейк з яловичини або свинини Ті-бон

Яловичина в горщиках в духовці – яловича печеня з цибулею і сметаною

Серед різноманіття м’ясної продукції яловичина вважається одним із непростих в приготуванні видів м’яса. Не кожній господині вдається з неї зробити смачні страви, тому, я довгий час уникала даного продукту. Коли мені на очі потрапив цей простий рецепт, я зважилася приготувати страву і не пошкодувала. Яловичина в горщиках в духовці виходить неймовірно соковитою, ніжною та пікантною на смак. Продовжувати читання Яловичина в горщиках в духовці – яловича печеня з цибулею і сметаною

Мариноване куряче філе в кунжуті в духовці

Курка — неймовірно поширений продукт. На просторах інтернету існує, напевно, понад 1000 страв з цього м’яса. Саме багатогранність продукту є причиною такої численності. Курка набуває різних смаків у залежності від спецій та способу приготування. Цей продукт використовується в національних кухнях Грузії, Індії, Франції та інших країн світу. Продовжувати читання Мариноване куряче філе в кунжуті в духовці

Ніжне та соковите м’ясо в духовці з помідором і сиром

Якщо є невеликий шматок м’яса, декілька стиглих томатів і шматочок твердого сиру, можна приготувати дуже смачну та ситну запечену в духовці страву. Продовжувати читання Ніжне та соковите м’ясо в духовці з помідором і сиром

Корейка теляча на кістці, запечена в духовці

Ніжне каре теляти є однією з найсмачніших частин телячого м’яса. Такою телятиною на кістці, зазвичай, можна посмакувати в дорогому ресторані. Проте, дбайливі господині навчилися готувати ніжну та смачну телячу корейку запечену в духовці самостійно.
Продовжувати читання Корейка теляча на кістці, запечена в духовці

Ніжне та соковите філе індички запечене в духовці в беконі

Вчені вважають, що індиче м’ясо займає лідерські позиції за вмістом корисних для людини речовин. Її філе найдієтичніше. Воно трохи сухувате, тому потрібно вміти його правильно готувати. Дбайливі господині обов’язково повинні ознайомитися з рецептом дуже смачного та ніжного філе індички запеченого в духовці в беконі. Продовжувати читання Ніжне та соковите філе індички запечене в духовці в беконі

Гусячі ніжки в духовці запечені у фользі

Лапки молодого гусака – це ніжне і ароматне м’ясо, яке дуже добре смакує. Пропонуємо вам дуже простий та швидкий рецепт приготування гусячих лапок в фользі. Продовжувати читання Гусячі ніжки в духовці запечені у фользі

Маринований кролик в пиві, тушкований в духовці

М’ясо кролика трохи сухувате, тому щоб воно вийшло смачним, необхідно його правильно готувати. Один з найпростіших способів приготування – тушкування кролика в пиві, в каструлі з товстими стінами та дном. Найчастіше, саме такою є каструлька для приготування качки.  Продовжувати читання Маринований кролик в пиві, тушкований в духовці