Свинина тушкована з овочами і томатною підливою

Всім відомо, що свиняче м’ясо чудово поєднується з багатьма інгредієнтами, в тому числі і з овочами. У нашому, представленому сьогодні рецепті, ми тушкуємо свинину разом з солодким болгарським перчиком і солоними огірками. Що б вийшла дійсно ніжна і смачна свинина тушкована з овочами і томатною підливою потрібно не так багато складових. Для приготування м’ясної страви візьмемо м’якоть свинини, солодкий болгарський перчик, ріпчасту цибулю, спеції (у нас сіль, чорний мелений перець і мелена паприка). Продовжувати читання Свинина тушкована з овочами і томатною підливою

Тушкована свинина з грушами і розмарином на сковороді – смачна страва нашвидкуруч

Ароматне поєднання м’яса свинини з грушами і розмарином – це класичне гармонійне сполучення ситних, смачних і ніжних інгредієнтів в одній страві. Тушковане таким чином м’ясо виходить неймовірно соковите, ароматне, м’яке і ніжне. Продовжувати читання Тушкована свинина з грушами і розмарином на сковороді – смачна страва нашвидкуруч

Тушкована нутрія в мультиварці – рецепт приготування м’яса нутрії в сметані

М’ясо нутрії дуже смачне, воно м’яке, дієтичне та корисне. Та багато хто з господинь просто не знає, як правильно готувати страви з нутрії, тому й не купують її. Продовжувати читання Тушкована нутрія в мультиварці – рецепт приготування м’яса нутрії в сметані

Баранина тушкована з овочами в казані або в сковороді

Один з самих популярних продуктів грузинської кухні – баранина, рецептів приготування якої грузинські кухарі мають безліч. Сьогодні пропоную випробувати один з них. Сьогодні у нас в меню ніжна баранина тушкована з овочами. Продовжувати читання Баранина тушкована з овочами в казані або в сковороді

Соковита тушкована баранина і кус-кус в мультиварці

Моя родина просто обожнює страви з баранини.  Я ж радо її готую.  І сьогодні я із задоволенням поділюся своїм покроковим рецептом з фото.  Баранина виходить соковита і запашна. Продовжувати читання Соковита тушкована баранина і кус-кус в мультиварці

Телятина тушкована в мультиварці: рецепт ніжної телятини у власному соку

У цій статті йтиметься про те, як приготувати в мультиварці-скороварці телятину у власному соку. Ця страва здатна виручити в потрібний момент. Готове м’ясо можна зберігати в холодильнику досить довго. Продовжувати читання Телятина тушкована в мультиварці: рецепт ніжної телятини у власному соку

Дикий заєць в мультиварці, тушкований з аджикою і майонезом

Тушкований дикий заєць з аджикою та майонезом – це дуже смачна страва, яка буде ідеальним доповненням до святкового столу. Продовжувати читання Дикий заєць в мультиварці, тушкований з аджикою і майонезом

Кролик тушкований в сметані з цибулею на сковороді

М’ясо кролика – ніжне, біле, дуже смачне і дієтичне. Тому страви з нього виходять просто шикарні.  Продовжувати читання Кролик тушкований в сметані з цибулею на сковороді

Маринований кролик в пиві, тушкований в духовці

М’ясо кролика трохи сухувате, тому щоб воно вийшло смачним, необхідно його правильно готувати. Один з найпростіших способів приготування – тушкування кролика в пиві, в каструлі з товстими стінами та дном. Найчастіше, саме такою є каструлька для приготування качки.  Продовжувати читання Маринований кролик в пиві, тушкований в духовці

Свинячі реберця з грибами, тушковані в соусі на сковороді

Тушковані свинячі реберця з грибами – це неймовірно смачна, проста в приготуванні й поживна страва з підливою для всієї родини. Раптові гості, також не зможуть застати зненацька господиню, якщо у неї під руками буде цей рецепт. Продовжувати читання Свинячі реберця з грибами, тушковані в соусі на сковороді