Овочеве соте з баклажанами і кабачками в духовці

Овочеве соте з баклажанами та кабачками – проста, поживна, смачна і дієтична страва. Продовжувати читання Овочеве соте з баклажанами і кабачками в духовці

Овочеве рагу з кабачками, капустою і картоплею в мультиварці

Літній сезон щедро дарує свіжі овочі, тож саме час приготувати смачну вітамінну страву – овочеве рагу. Із радістю поділюся з Вами своїм простим, покроково оформленим рецептом приготування корисного рагу в мультиварці. В результаті Ви отримаєте дієтичну та смачну страву з молодої картоплі, свіжих кабачків та ранньої капусти. Продовжувати читання Овочеве рагу з кабачками, капустою і картоплею в мультиварці

Як маринувати м’ясо дикого зайця в маринаді з кефіру і приготувати рагу з м’яса зайця з квасолею, морквою і цибулею

М’ясо дикого зайця (власне, як і будь-яку дичину) потрібно маринувати перед приготуванням для того, щоб готове м’ясо було м’яким. Продовжувати читання Як маринувати м’ясо дикого зайця в маринаді з кефіру і приготувати рагу з м’яса зайця з квасолею, морквою і цибулею

Курка, тушкована з грибами: свіжим печерицями та сушеними лісовими грибами

Якщо Ви хочете потішити домашніх надзвичайно смачною стравою, пропоную господиням цей рецепт — корисне та ситне рагу з курятини та свіжих печериць, з додаванням ароматних сушених лісових грибів. Продовжувати читання Курка, тушкована з грибами: свіжим печерицями та сушеними лісовими грибами

Тушкована картопля з м’ясом в мультиварці, в каструлі і на багатті

Сьогодні хочу запропонувати простий та швидкий рецепт приготування тушкованої картоплі з цибулею та свининою в мультиварці. Цю популярну другу дуже ситну страву ще називають м’ясне рагу або картопляне рагу з свинячим м’ясом. Продовжувати читання Тушкована картопля з м’ясом в мультиварці, в каструлі і на багатті

Баранина тушкована з овочами в казані або в сковороді

Один з самих популярних продуктів грузинської кухні – баранина, рецептів приготування якої грузинські кухарі мають безліч. Сьогодні пропоную випробувати один з них. Сьогодні у нас в меню ніжна баранина тушкована з овочами. Продовжувати читання Баранина тушкована з овочами в казані або в сковороді

Тушкована картопля з сосисками в мультиварці

В кожного є пара-трійка швидких та простих рецептів, якими із задоволенням користуються у випадках, коли не вистачає часу приготувати вечерю. Особисто в мене такою «паличкою-виручалочкою» являється звичайна, але дуже смачна тушкована картопля з сосисками. До речі, готую я її в мультиварці, хоча можна це робити і у каструлі або й просто на сковороді. Продовжувати читання Тушкована картопля з сосисками в мультиварці

Овочеве рагу з молодою картоплею і кабачками, баклажанами і цвітною капустою

Лише лінива господиня може проґавити можливість, насолодитися сповна щедрими дарами літа та побалувати рідних безліччю смачних овочевих страв. Я ж сповна користуюсь сезонним врожаєм та часто готую улюблені овочеві страви, експериментую з поєднанням компонентів для отримання нових смаків. Серед улюблених страв першість займає овочеве рагу з молодою картоплею і кабачками, баклажанами і цвітною капустою. В принципі, склад компонентів страви можна комбінувати за власним смаком та наявністю продуктів. Продовжувати читання Овочеве рагу з молодою картоплею і кабачками, баклажанами і цвітною капустою

Курка з ананасами та перцем чилі або куряче філе по-китайськи

Для того щоб ситно наготувати рідних ввечері, можна запропонувати їм смачну, пікантну та ароматну курку з ананасами та перцем, доповнену солодкою консервованою кукурудзою. Ця страва запозичена з китайської кухні. Крім ананасів до такої курятини гарно підійдуть манго, кисле яблуко, груша та, навіть, ягоди (кизилу, барбарису чи ялівцю). Продовжувати читання Курка з ананасами та перцем чилі або куряче філе по-китайськи

Чахохбілі з курки – пряне і смачне грузинське блюдо

Грузинське чахохбілі з курки – це густа та навариста юшка або рагу з курятини, за смаком нагадує угорський гуляш. Страва надзвичайно смачна, духмяна та універсальна, її можна сміливо поєднувати з будь-яким гарніром. Продовжувати читання Чахохбілі з курки – пряне і смачне грузинське блюдо