Дієтична окрошка без картоплі – з куркою і ковбасою на квасі

Варіантів приготування окрошки існує безліч, адже, освіжаючий літній суп вельми популярний в спеку. Сьогодні хочу запропонувати свій улюблений дієтичний варіант – окрошка без картоплі.
Продовжувати читання Дієтична окрошка без картоплі – з куркою і ковбасою на квасі

Запечені баклажани фаршировані фаршем, з сиром і помідорами

Баклажани по-алжирськи – це запечені в духовці баклажани, фаршировані фаршем, з сиром, помідорами і волоськими горіхами. Страва нескладна за технологією приготування, але дуже поживна та смачна. Продовжувати читання Запечені баклажани фаршировані фаршем, з сиром і помідорами

Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Домашнє морозиво – це не тільки смачні, але й корисні солодощі. Більшість людей бояться спробувати приготувати його самостійно, але можу запевнити, що навіть невдалі експерименти смачніші за звичайні аналоги з магазину. Продовжувати читання Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Молода картопля з куркою в духовці в рукаві

Після бурхливих святкувань і їжі, що містить багато калорій або влітку, коли дуже спекотно, часто хочеться якоїсь спокійної дієтичної страви.

Продовжувати читання Молода картопля з куркою в духовці в рукаві

Домашній сорбет із дині, персиків і банана

Морозиво сорбет – це чудові літні ласощі, які дарують свіжість і яскраво виражений ягідно-фруктовий смак. Без них дуже важко обійтися, коли спекотно. Продовжувати читання Домашній сорбет із дині, персиків і банана

Смачні голубці з молодої капусти з курячим фаршем і овочами

Сьогоднішній мій рецепт розповість про смачні голубці з молодої капусти. Я готую їх із особливим, надзвичайно смачним фаршем, завдяки чому, рідні та друзі обов’язково просять добавки. А що може бути кращим компліментом вдалим голубцям та кухарю, що їх приготував? Продовжувати читання Смачні голубці з молодої капусти з курячим фаршем і овочами

Салат Нісуаз з тунцем, анчоусами і квасолею – смачний рецепт французького салату

Відвідати курортну перлину південної Франції – місто Ніцца – варто не лише задля відпочинку на Лазурному березі Середземномор’я, а ще й для того, щоб скуштувати справжній, знаменитий на весь світ, класичний салат Нісуаз. Ця легка овочева закуска з тунцем та квасолею вперше з’явилася в сезонному меню місцевих кафе та ресторанів. Продовжувати читання Салат Нісуаз з тунцем, анчоусами і квасолею – смачний рецепт французького салату

Соус песто – топ-3 варіації на тему

Улітку саме час поповнити запас вітамінів в організмі. Приготувавши італійський соус (що народився в Генуї) на травах з оливковою олією, кожному вдасться збагатитися корисними речовинами.
Продовжувати читання Соус песто – топ-3 варіації на тему

Овочеве рагу з баклажанами та фаршем

Коли на грядці дозрівають різні корисні овочі, то ніяк неможливо втриматись і не приготувати рагу. Наприклад, дуже просто й доступно, а головне смачно, зробити для своїх рідних овочеве рагу з баклажанами та м’ясом у вигляді фаршу.
Продовжувати читання Овочеве рагу з баклажанами та фаршем

Відкритий пісочний пиріг з рубленого тіста зі смородиною і меренгою

Гарячий запашний пиріг асоціюється з домашнім затишком та родинним теплом. Сьогодні розкажу як приготувати відкритий пісочний пиріг з рубленого тіста зі смородиною і меренгою. За наявності сучасної кухонної техніки приготувати фруктовий чи ягідний пиріг з пісочного тіста – справа кількох хвилин. Для начинки підійдуть будь-які свіжі ягоди чи фрукти. Продовжувати читання Відкритий пісочний пиріг з рубленого тіста зі смородиною і меренгою