Дієтичні фаршировані перці запечені в духовці

Фаршировані перці можуть бути дієтичними, якщо знати, як правильно їх приготувати. Зараз ми поділимося з вами рецептом низькокалорійних фаршированих перців, запечених в духовці.
Продовжувати читання Дієтичні фаршировані перці запечені в духовці

Смачний бефстроганов з яловичини, без сметани і томатної пасти

Коли кажуть «бефстроганов», я одразу уявляю м’ясо, протушковане в сметанному соусі. Але виявляється, що цю традиційну страву можна приготувати по-іншому, не використовуючи сметани та томату. А краще до м’яса зробити підливу з овочів та лимону, вірніше, з цедрою лимону. Продовжувати читання Смачний бефстроганов з яловичини, без сметани і томатної пасти

Курка з ананасами та перцем чилі або куряче філе по-китайськи

Для того щоб ситно наготувати рідних ввечері, можна запропонувати їм смачну, пікантну та ароматну курку з ананасами та перцем, доповнену солодкою консервованою кукурудзою. Ця страва запозичена з китайської кухні. Крім ананасів до такої курятини гарно підійдуть манго, кисле яблуко, груша та, навіть, ягоди (кизилу, барбарису чи ялівцю). Продовжувати читання Курка з ананасами та перцем чилі або куряче філе по-китайськи

Дикий заєць в духовці, запечений з картоплею і гарбузом

Мій чоловік обожнює полювання! Тому, кожний сезон стає для мене періодом нових кулінарних експериментів та відкриттів.  Адже дичина відрізняється від звичайного м’яса.  Сьогодні я поділюся рецептом запеченого дикого зайця з гарбузом та картоплею. Продовжувати читання Дикий заєць в духовці, запечений з картоплею і гарбузом

Соковите куряче філе з овочами в духовці – смачна та дієтична страва по-італійськи

Як відомо, приготування овочевих страв методом запікання в духовці максимально зберігає корисні речовини та дозволяє отримати не просто смачну, але і здорову та дієтичну їжу. А якщо страва «з духовки» ще й готується швидко, вона обов’язково затримується у списку улюблених для моєї родини та потрапляє в мою особисту кулінарну скарбничку.
Продовжувати читання Соковите куряче філе з овочами в духовці – смачна та дієтична страва по-італійськи

Тушкована картопля з м’ясом і овочами в мультиварці – смачне овочеве рагу з м’ясом

Якщо Вам необхідно швидко приготувати на обід чи вечерю для рідних ситну та смачну другу страву, то пропоную господиням скористатись моїм рецептом. Отже, у нас сьогодні буде тушкована картопля з м’ясом і овочами в мультиварці. Під час тушкування в мультиварці кожен шматочок м’яса просочується овочевим соком, тому стає неймовірно ніжним та соковитим.
Продовжувати читання Тушкована картопля з м’ясом і овочами в мультиварці – смачне овочеве рагу з м’ясом

Соковита свинина з грибами, сиром і овочами запечена в духовці

М’ясні страви завжди є пріоритетними в нашій родині і, найчастіше, для їх приготування використовується м’ясо свинини. Сьогодні я представлю рецепт дуже смачної страви, яку можна сміливо подати на святковий стіл. Продовжувати читання Соковита свинина з грибами, сиром і овочами запечена в духовці

Смачні гнізда з кабачка з начинкою з фаршу

Фаршировані кабачки – це дуже смачно, просто і красиво. Приготовлені за цим рецептом гнізда з кабачків можна начиняти різними овочами, грибами і м’ясом. Продовжувати читання Смачні гнізда з кабачка з начинкою з фаршу

Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт

Яловичина, тушкована з овочами і сметаною, виходить смачна і ніжна. Такий рецепт приготування м’яса з підливою отримав назву “Яловичина по-італійськи”.

Продовжувати читання Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт

Суп гуляш угорський рецепт, з яловичини

Спробуйте приготувати угорський суп-гуляш за класичним рецептом цієї національної кухні. Найчастіше його готують з яловичини. Саме такий рецепт гуляшу і пропонуємо тут.

Продовжувати читання Суп гуляш угорський рецепт, з яловичини