Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином

Свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і білим вином порадує насиченим смаком і пряним ароматом. М’ясо виходить соковите, м’яке і неймовірно смачне. Воно ідеально для подачі на святковий стіл, причому, і як в якості гарячої, так і у вигляді холодної закуски; прекрасно підійде в якості гарячої м’ясної страви до романтичної вечері; а запечене в будній період, може використовуватися для приготування домашніх бутербродів. Продовжувати читання Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином

Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці

Смачна домашнє печеня із свинини з картоплею та грибами гливи – це звична страва з незвичним букетом смаків і ароматів. Печеня здивує простим приготуванням, апетитною подачею і чарівним поєднанням інгредієнтів. Продовжувати читання Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці

Шашлик із свинини в фользі запечений в духовці – соковитий і смачний

Не тільки в літній сезон шашликів на природі можна готувати цю дуже смачну і улюблену всіма (ну крім вегетаріанців, звичайно ж) м’ясну страву. М’який та ніжний свинячий шашлик можна готувати по-різному. Наприклад, в нашому кулінарному рецепті розказано про те, як зробити в домашніх умовах шашлик із свинини в фользі запечений в духовці. Продовжувати читання Шашлик із свинини в фользі запечений в духовці – соковитий і смачний

Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці

Свинина, запечена в духовці з помідорами і баклажанами – це дуже смачна страва, яку ніколи не соромно подати до святкового столу. Продовжувати читання Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці

Соковиті відбивні зі свинини в духовці в сирному клярі

З усіх м’ясних страв я найбільше люблю відбивні з свинячого м’яса, якщо вони правильно приготовані. Адже такі, добре обсмажені та соковиті шматки м’яса смакують усім. Коли я робила перші кроки в кулінарії, відбивні виходили у мене пересушеними та жорсткуватими. Та оскільки я весь час експериментую, одного разу після обсмаження поставила страву, щоб «дійшла», в духовку. Продовжувати читання Соковиті відбивні зі свинини в духовці в сирному клярі

Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Смачний і соковитий стейк з яловичини або свинини Ті-бон

Якщо хтось не знає, що таке Ті-бон, розповім: це один із різновидів стейків. Друга назва — «стейк для чоловіків», та про це я розповім пізніше. Спершу, чому «Ті-бон?» Уважно розгляньте шматок м’яса для стейка: усередині видно кісточку, яка схожа на літеру «Т», саме завдяки їй стейк і отримав назву «T-bone». Ця кісточка розділяє два види м’яса: вирізку та філейну частину, водночас вона посилює смак м’яса. А «для чоловіків» його називають через те, що він великий, адже один стейк середньої величини має вагу 350-400 грам. Продовжувати читання Смачний і соковитий стейк з яловичини або свинини Ті-бон

Соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі

Сьогоднішня наша страва – смачна та соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі. Для того, щоб смачно запекти свиняче м’ясо в духовці за цим рецептом потрібно зовсім небагато: обрати гарний шмат свинячого ошийку, підібрати букет ароматних спецій та запастися гранатовим соусом наршараб. Продовжувати читання Соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі

Свиняча грудинка з реберцями запечена в духовці з морквою

Щоб cвиняча грудинка з реберцями запечена в духовці вийшла м’яка і соковита, її обов’язково потрібно відварити перед запіканням. Продовжувати читання Свиняча грудинка з реберцями запечена в духовці з морквою

Соковита свинина з грибами, сиром і овочами запечена в духовці

М’ясні страви завжди є пріоритетними в нашій родині і, найчастіше, для їх приготування використовується м’ясо свинини. Сьогодні я представлю рецепт дуже смачної страви, яку можна сміливо подати на святковий стіл. Продовжувати читання Соковита свинина з грибами, сиром і овочами запечена в духовці