Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці

Свинина, запечена в духовці з помідорами і баклажанами – це дуже смачна страва, яку ніколи не соромно подати до святкового столу. Продовжувати читання Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці

Соковиті відбивні зі свинини в духовці в сирному клярі

З усіх м’ясних страв я найбільше люблю відбивні з свинячого м’яса, якщо вони правильно приготовані. Адже такі, добре обсмажені та соковиті шматки м’яса смакують усім. Коли я робила перші кроки в кулінарії, відбивні виходили у мене пересушеними та жорсткуватими. Та оскільки я весь час експериментую, одного разу після обсмаження поставила страву, щоб «дійшла», в духовку. Продовжувати читання Соковиті відбивні зі свинини в духовці в сирному клярі

Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Смачний і соковитий стейк з яловичини або свинини Ті-бон

Якщо хтось не знає, що таке Ті-бон, розповім: це один із різновидів стейків. Друга назва — «стейк для чоловіків», та про це я розповім пізніше. Спершу, чому «Ті-бон?» Уважно розгляньте шматок м’яса для стейка: усередині видно кісточку, яка схожа на літеру «Т», саме завдяки їй стейк і отримав назву «T-bone». Ця кісточка розділяє два види м’яса: вирізку та філейну частину, водночас вона посилює смак м’яса. А «для чоловіків» його називають через те, що він великий, адже один стейк середньої величини має вагу 350-400 грам. Продовжувати читання Смачний і соковитий стейк з яловичини або свинини Ті-бон

Соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі

Сьогоднішня наша страва – смачна та соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі. Для того, щоб смачно запекти свиняче м’ясо в духовці за цим рецептом потрібно зовсім небагато: обрати гарний шмат свинячого ошийку, підібрати букет ароматних спецій та запастися гранатовим соусом наршараб. Продовжувати читання Соковита свинина з соусом наршараб запечена в духовці у фользі

Свиняча грудинка з реберцями запечена в духовці з морквою

Щоб cвиняча грудинка з реберцями запечена в духовці вийшла м’яка і соковита, її обов’язково потрібно відварити перед запіканням. Продовжувати читання Свиняча грудинка з реберцями запечена в духовці з морквою

Соковита свинина з грибами, сиром і овочами запечена в духовці

М’ясні страви завжди є пріоритетними в нашій родині і, найчастіше, для їх приготування використовується м’ясо свинини. Сьогодні я представлю рецепт дуже смачної страви, яку можна сміливо подати на святковий стіл. Продовжувати читання Соковита свинина з грибами, сиром і овочами запечена в духовці

Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Сьогоднішній запропонований нами рецепт – це ситна картопля з м’ясом і грибами. Якщо страву готують в формі або деко, її називають “Картоплею по-французьки”. Ті ж інгредієнти можна сформувати порціями і запекти в горщиках. В будь-якому випадку, Продовжувати читання Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Свинина в кисло-солодкому соусі запечена в духовці по-китайськи – соковита і смачна

Така ароматна і соковита свинина в кисло-солодкому соусі прикрасить святкове застілля і стане відмінним доповненням до вечері чи обіда. Запечене у фользі м’ясо по-китайськи виходить рум’яним і неймовірно апетитним. Продовжувати читання Свинина в кисло-солодкому соусі запечена в духовці по-китайськи – соковита і смачна