Суп гуляш угорський рецепт, з яловичини

Спробуйте приготувати угорський суп-гуляш за класичним рецептом цієї національної кухні. Найчастіше його готують з яловичини. Саме такий рецепт гуляшу і пропонуємо тут.

guljah

Як приготувати угорський гуляш з яловичини

М’ясо, краще грудинку або лопатку, нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо на киплячому жирі до утворення скоринки.

Солимо, додаємо паприку і кладемо в каструлю. Після чого, заливаємо водою і варимо під кришкою.

За 30 хв до готовності кладемо нарізану кубиками картоплю, пасеровану з томатом дрібно нарізану цибулю. Варимо все разом до повної готовності.

Перед подачею на стіл в суп-гуляш по-угорськи кладемо окремо зварені чіпетке, для приготування яких замішуємо круте тісто з борошна, яєць, води і солі. Розкачуємо корж товщиною 4 мм і нарізаємо дрібними кубиками. Якщо немає часу, то чіпетке можна просто купити в магазині, замінивши їх дрібними фігурними макаронними виробами.

Склад продуктів на 1 порцію:

  • м’ясо – 65 г,
  • картопля – 65 г,
  • помідори – 6 г або томат – 3 г,
  • цибуля – 25 г,
  • борошно – 20 г,
  • жир – 5 г,
  • яйця – 1/2 шт.,
  • перець червоний мелений (паприка) – 1 г,
  • сіль -2 м.