Спробуйте приготувати угорський суп-гуляш за класичним рецептом цієї національної кухні. Найчастіше його готують з яловичини. Саме такий рецепт гуляшу і пропонуємо тут.
Інгредієнти: Борошно, Вода, Жир, Картопля, М'ясо, Перець червоний мелений, Помідори, Томатна паста, Цибуля, Яйце
Кухня: Угорська кухня
Як приготувати угорський гуляш з яловичини
М’ясо, краще грудинку або лопатку, нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо на киплячому жирі до утворення скоринки.
Солимо, додаємо паприку і кладемо в каструлю. Після чого, заливаємо водою і варимо під кришкою.
За 30 хв до готовності кладемо нарізану кубиками картоплю, пасеровану з томатом дрібно нарізану цибулю. Варимо все разом до повної готовності.
Перед подачею на стіл в суп-гуляш по-угорськи кладемо окремо зварені чіпетке, для приготування яких замішуємо круте тісто з борошна, яєць, води і солі. Розкачуємо корж товщиною 4 мм і нарізаємо дрібними кубиками. Якщо немає часу, то чіпетке можна просто купити в магазині, замінивши їх дрібними фігурними макаронними виробами.
Склад продуктів на 1 порцію:
- м’ясо – 65 г,
- картопля – 65 г,
- помідори – 6 г або томат – 3 г,
- цибуля – 25 г,
- борошно – 20 г,
- жир – 5 г,
- яйця – 1/2 шт.,
- перець червоний мелений (паприка) – 1 г,
- сіль -2 м.