Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Основними компонентами класичного супу розсольник є м’ясо, перлова крупа та солоні огірки. Однак, крім традиційного рецепту існують інші варіації. Сьогодні пропоную приготувати один з таких варіантів страви – пісний розсольник з сушеними грибами та солоним огірком. Суп за даним рецептом виходить дуже ситний та неймовірно ароматний. Продовжувати читання Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Суп з сочевиці з гарбузом – це страва французької кухні. Він дуже корисний та смачний. І зараз ми розкажемо, як приготувати такий чудовий суп-пюре. Продовжувати читання Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Суп-пюре з сочевиці з селерою, шпинатом і топінамбуром

Сочевиця — це одна з найбільш корисних круп, вона містить у собі велику кількість рослинного білка. Пропоную приготувати сьогодні суп-пюре з сочевиці та з духмяним коренеплодом селери, топінамбуром та шпинатом. Таке поєднання крупи сочевиці з овочами зміцнить імунітет та збагатить організм вітамінами, клітковиною та магнієм. Продовжувати читання Суп-пюре з сочевиці з селерою, шпинатом і топінамбуром

Гарбузовий суп-пюре з вершками і м’ясом курки “Золотистий”

Цьому делікатесному та ніжному супу-пюре з гарбуза, вершків та курячого м’яса мої рідні дали ласкаву назву — «Золотистий». Суп дуже корисний, адже гарбуз вважається чемпіоном по вмісту необхідних організму речовин, тому відмінно підходить для дієтичного та дитячого харчування. Продовжувати читання Гарбузовий суп-пюре з вершками і м’ясом курки “Золотистий”

Товченка – картопляний суп-пюре з грінками і вареною ковбасою

У моїй сім’ї одна з найулюбленіших страв — це суп-пюре з картоплі, який ми називаємо просто «товченка». Коли я подаю такий супчик у будній день на сімейну вечерю, та ще й сухариками або грінками, він викликає справжній фурор. Продовжувати читання Товченка – картопляний суп-пюре з грінками і вареною ковбасою

Смачний сирний суп з плавленим сиром, вермішеллю та копченою ковбасою

Додавши плавлений сирок до звичайного супу, можна значно видозмінити його смакові властивості. Така перша страва матиме ніжний вершковий присмак. Продовжувати читання Смачний сирний суп з плавленим сиром, вермішеллю та копченою ковбасою

Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Супи-креми, супи-пюре – це одні з найцікавіших та самобутніх страв вишуканої французької кухні. Але у нас вони найчастіше вживаються у зв’язку з дитячим, дієтичним або лікувальним харчуванням. Та сьогодні ми зламаємо звичні стереотипи, приготуємо овочевий суп-пюре із зелених овочів та назвемо його «Смарагдовий». Продовжувати читання Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Смачний козацький суп-куліш з пшона

Сьогодні пропоную вам рецепт справжнього козацького куліша у домашніх умовах.  Ця страва до нас прийшла ще з давніх-давен.  З назви зрозуміло, що готували її ще козаки на вогнищі. Продовжувати читання Смачний козацький суп-куліш з пшона

Український капусняк з пшоном, картоплею і м’ясом в мультиварці

Кожна господиня прагне приготувати на обід не лише смачну, а й поживну першу страву.  Сьогодні я підготувала покроковий рецепт з фото, який допоможе швидко та без особливих зусиль приготувати запашний капусняк з пшоном, картоплею і м’ясом.  Допомагатиме нам мультиварка-скороварка. Продовжувати читання Український капусняк з пшоном, картоплею і м’ясом в мультиварці

Суп – локшина по-домашньому: в курячому бульйоні з морквою і грінками

Кожен член нашої родини просто обожнює суп-локшину.  Цей густий супчик просто на усі випадки життя!  Він чудово смакує на наступний день після свята, або ж коли хочеться перейти на більш дієтичне харчування. Продовжувати читання Суп – локшина по-домашньому: в курячому бульйоні з морквою і грінками