Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці

Свинина, запечена в духовці з помідорами і баклажанами – це дуже смачна страва, яку ніколи не соромно подати до святкового столу. Продовжувати читання Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці

Запечена рулька або вепрове коліно по-чеськи

Рулька свиняча, запечена в духовці по-чеськи (Pečené vepřové koleno) – це чудова святкова страва, яка буде ідеальною прикрасою тематичного святкового столу. Продовжувати читання Запечена рулька або вепрове коліно по-чеськи

Холодець без желатину, з домашньої курки і свинини в мультиварці-скороварці

Холодець — традиційна та дуже популярна страва української, білоруської та російської кухні. Домашній смачний холодець господині завжди подають до святкового столу на Новий рік, Різдво, Великдень. Продовжувати читання Холодець без желатину, з домашньої курки і свинини в мультиварці-скороварці

Соковиті відбивні зі свинини в духовці в сирному клярі

З усіх м’ясних страв я найбільше люблю відбивні з свинячого м’яса, якщо вони правильно приготовані. Адже такі, добре обсмажені та соковиті шматки м’яса смакують усім. Коли я робила перші кроки в кулінарії, відбивні виходили у мене пересушеними та жорсткуватими. Та оскільки я весь час експериментую, одного разу після обсмаження поставила страву, щоб «дійшла», в духовку. Продовжувати читання Соковиті відбивні зі свинини в духовці в сирному клярі

Розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті

Якщо правильно приготувати плов, то це буде не тільки ситна, але й гарна страва. Рис повинен бути розсипчастим, зернятка пухкі та насичені ароматами усіх інгредієнтів та приправ плову. За класичним рецептом для приготування страви беруть молоду баранину, та багато варіантів плова адаптовані під телятину, яловичину, свинину, навіть курку. Продовжувати читання Розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті

Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Розсипчаста гречка з м’ясними фрикадельками на сковороді

Гречка дуже корисна й смачна. Більшість їсть її досить часто. Тому хочеться приготувати цей продукт якось по-новому, наприклад, запропонувати рідним гречану кашу в розсипчастому вигляді з фрикадельками.  Продовжувати читання Розсипчаста гречка з м’ясними фрикадельками на сковороді

Смачний і соковитий стейк з яловичини або свинини Ті-бон

Якщо хтось не знає, що таке Ті-бон, розповім: це один із різновидів стейків. Друга назва — «стейк для чоловіків», та про це я розповім пізніше. Спершу, чому «Ті-бон?» Уважно розгляньте шматок м’яса для стейка: усередині видно кісточку, яка схожа на літеру «Т», саме завдяки їй стейк і отримав назву «T-bone». Ця кісточка розділяє два види м’яса: вирізку та філейну частину, водночас вона посилює смак м’яса. А «для чоловіків» його називають через те, що він великий, адже один стейк середньої величини має вагу 350-400 грам. Продовжувати читання Смачний і соковитий стейк з яловичини або свинини Ті-бон

Заливний м’ясний пиріг в мультиварці на швидку руку

За цим рецептом кожна господиня легко приготує надзвичайно духмяний та смачний пиріг з фаршем, а якщо точніше, з соковитими м’ясними кульками всередині та золотавою скоринкою з сиру. Пиріг простий у приготуванні, а на смак він схожий на закриту піцу з м’ясною начинкою. А випечений у мультиварці, він завжди виходить бездоганний: пишний та чудовий на смак. Продовжувати читання Заливний м’ясний пиріг в мультиварці на швидку руку

Тушкована картопля з м’ясом в мультиварці, в каструлі і на багатті

Сьогодні хочу запропонувати простий та швидкий рецепт приготування тушкованої картоплі з цибулею та свининою в мультиварці. Цю популярну другу дуже ситну страву ще називають м’ясне рагу або картопляне рагу з свинячим м’ясом. Продовжувати читання Тушкована картопля з м’ясом в мультиварці, в каструлі і на багатті