Запропонований сьогодні сільський салат із свинини з солоними огірками, морквою і цибулею – це проста і смачна страва з бюджетних інгредієнтів. Закуска виходить дуже ситна, ароматна і неймовірно апетитна. Вона виручить і тоді, коли в холодильнику є лише самотній шматочок запеченого м’яса, а хочеться поласувати чимось дуже смачним. Щоб приготувати такий м’ясний салат швидко, найкраще підготувати інгредієнти для страви з вечора (м’ясо і засмажені з овочі). Продовжувати читання Сільський салат із свинини з солоними огірками, морквою і цибулею
Тег рецептів: Рецепти зі свинини
Печеня із свинини з картоплею і грибами сушеними в горщиках
Ароматна і дуже смачна печеня із свинини з картоплею і грибами сушеними (у мене білі), крім приємної ситості, порадує ще й красивою подачею. Запечена в духовці страва збалансована і гармонійна в смаку. Продовжувати читання Печеня із свинини з картоплею і грибами сушеними в горщиках
Запечена свиняча корейка з овочами і грибами по особливому
Ароматна і соковита свиняча корейка з овочами – це шикарна м’ясна страва, яка буде доречною на кожному святковому столі. Свинина за моїм рецептом виходить ніжною, м’якою, з пікантною гострою скоринкою і підсмаженими бочками. Продовжувати читання Запечена свиняча корейка з овочами і грибами по особливому
Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці
Свинина, запечена в духовці з помідорами і баклажанами – це дуже смачна страва, яку ніколи не соромно подати до святкового столу. Продовжувати читання Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці
Запечена рулька або вепрове коліно по-чеськи
Рулька свиняча, запечена в духовці по-чеськи (Pečené vepřové koleno) – це чудова святкова страва, яка буде ідеальною прикрасою тематичного святкового столу. Продовжувати читання Запечена рулька або вепрове коліно по-чеськи
Холодець без желатину, з домашньої курки і свинини в мультиварці-скороварці
Холодець — традиційна та дуже популярна страва української, білоруської та російської кухні. Домашній смачний холодець господині завжди подають до святкового столу на Новий рік, Різдво, Великдень. Продовжувати читання Холодець без желатину, з домашньої курки і свинини в мультиварці-скороварці
Соковиті відбивні зі свинини в духовці в сирному клярі
З усіх м’ясних страв я найбільше люблю відбивні з свинячого м’яса, якщо вони правильно приготовані. Адже такі, добре обсмажені та соковиті шматки м’яса смакують усім. Коли я робила перші кроки в кулінарії, відбивні виходили у мене пересушеними та жорсткуватими. Та оскільки я весь час експериментую, одного разу після обсмаження поставила страву, щоб «дійшла», в духовку. Продовжувати читання Соковиті відбивні зі свинини в духовці в сирному клярі
Розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті
Якщо правильно приготувати плов, то це буде не тільки ситна, але й гарна страва. Рис повинен бути розсипчастим, зернятка пухкі та насичені ароматами усіх інгредієнтів та приправ плову. За класичним рецептом для приготування страви беруть молоду баранину, та багато варіантів плова адаптовані під телятину, яловичину, свинину, навіть курку. Продовжувати читання Розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті
Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею
Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею
Розсипчаста гречка з м’ясними фрикадельками на сковороді
Гречка дуже корисна й смачна. Більшість їсть її досить часто. Тому хочеться приготувати цей продукт якось по-новому, наприклад, запропонувати рідним гречану кашу в розсипчастому вигляді з фрикадельками. Продовжувати читання Розсипчаста гречка з м’ясними фрикадельками на сковороді