Смачний бефстроганов з яловичини, без сметани і томатної пасти

Коли кажуть «бефстроганов», я одразу уявляю м’ясо, протушковане в сметанному соусі. Але виявляється, що цю традиційну страву можна приготувати по-іншому, не використовуючи сметани та томату. А краще до м’яса зробити підливу з овочів та лимону, вірніше, з цедрою лимону. Продовжувати читання Смачний бефстроганов з яловичини, без сметани і томатної пасти

Яловичина в горщиках в духовці – яловича печеня з цибулею і сметаною

Серед різноманіття м’ясної продукції яловичина вважається одним із непростих в приготуванні видів м’яса. Не кожній господині вдається з неї зробити смачні страви, тому, я довгий час уникала даного продукту. Коли мені на очі потрапив цей простий рецепт, я зважилася приготувати страву і не пошкодувала. Яловичина в горщиках в духовці виходить неймовірно соковитою, ніжною та пікантною на смак. Продовжувати читання Яловичина в горщиках в духовці – яловича печеня з цибулею і сметаною

Бефстроганов з яловичини зі сметаною і курячим філе

Бефстроганов з яловичини – смачна і поживна страва, що має давнє коріння. Знаменита страва була і залишається популярною в російській традиційній кухні. Продовжувати читання Бефстроганов з яловичини зі сметаною і курячим філе

Класичний угорський суп-гуляш з яловичини та овочів

Любителям смачненько поїсти угорська кухня пропонує оригінальну страву, що поєднує одразу і перше, і друге. Густий овочевий суп-гуляш з яловичини виходить настільки ситним, що ви надовго позбудетеся почуття голоду.

Продовжувати читання Класичний угорський суп-гуляш з яловичини та овочів

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Тушковані реберця в пиві з медом, овочами й томатом є повноцінною та ситною стравою. Обравши цей спосіб приготування яловичини, вдасться здивувати гостей, навіть, якщо до їх приходу залишилося менше, ніж три години. Продовжувати читання Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

М’ясні боккончіні в соусі з помідорів – смачні м’ясні кульки з сиром

Традиційно боккончіні – італійською Bocconcini – це невеликі, розміром з волоський горіх, сирні кульки з моцарелли, які зберігаються у сироватці. Але сьогодні я пропоную інший італійський рецепт – м’ясні боккончіні в соусі з томатів. Це такі невеличкі круглі рулетики, в яких шматочки сиру загорнуті у відбите м’ясо і сформовані у вигляді кульок. За схожість з сирними кульками італійці цю страву також називають боккончіні, а ми ж назвемо її по-простому – смажені м’ясні кульки, фаршировані сиром та тушковані у томатному соусі.

Продовжувати читання М’ясні боккончіні в соусі з помідорів – смачні м’ясні кульки з сиром

Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт

Яловичина, тушкована з овочами і сметаною, виходить смачна і ніжна. Такий рецепт приготування м’яса з підливою отримав назву “Яловичина по-італійськи”.

Продовжувати читання Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт

М’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні

Ароматне м’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні не тільки дуже смачна і ароматна, але й оригінальна страва. Продовжувати читання М’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні