Смачний гороховий суп без м’яса: з зеленим горошком, картоплею і макаронами

Такий весняний, ніжний і ароматний … суп з зеленим горошком і овочами – це джерело вітамінів в холодний зимовий день і нотка свіжості жарким літом. Цей простий гороховий суп без м’яса дуже легкий за текстурою, але неймовірно ситний. Одним словом, ідеальний варіант для обіду. Спробуйте приготувати цю першу страву і ви точно не будете розчаровані приємним смаком і чарівним вершковим ароматом! Продовжувати читання Смачний гороховий суп без м’яса: з зеленим горошком, картоплею і макаронами

Гречаний суп з грибами і картоплею на вершковому маслі

Гречаний суп з грибами і картоплею на вершковому маслі – це ніжна й ароматна перша страва для всієї родини. У моїй родині, це ще й ідеальний варіант для ситної і поживної вечері. Страва проста в приготуванні, готується всього за півгодини і порадує їдців букетом смаків і чудовим ароматом. Рекомендую додавати сушену зелень або овочі – вони додадуть супу з гречки цікавий і пряний смаковий відтінок. Продовжувати читання Гречаний суп з грибами і картоплею на вершковому маслі

Суп із сушених білих грибів – грибна юшка по-закарпатськи

Ароматна закарпатська грибна юшка з білими грибами і печерицями, безсумнівно, стане родзинкою вашого меню. Така перша страва неймовірно навариста, смачна і насичена за смаком. У ній гармонійно поєдналися смакові нюанси лісових грибів, овочів, коренеплодів і печериць, а ніжна вершкова нотка залишає приємний післясмак. Продовжувати читання Суп із сушених білих грибів – грибна юшка по-закарпатськи

Картопляний суп з вермішеллю і куркою – простий і смачний

Запропонований сьогодні смачний курячий суп з вермішеллю і картоплею, селерою, морквою і зеленню петрушки – це легка і вітамінна перша страва найпростішого приготування. Він виходить ситним, пряним і дуже апетитним. Продовжувати читання Картопляний суп з вермішеллю і куркою – простий і смачний

Смачний рисовий суп з фрикадельками в мультиварці

Майже кожен день перед господинями постає питання: «Що смачненького приготувати на обід? Щоб і швидко, і ситно?» На такий випадок пропоную свій улюблений варіант – рисовий суп з фрикадельками, приготований в мультиварці. Страва виходить наваристою, з насиченим смаком. Запропонований рецепт дуже простий в реалізації, до того ж, можна прискорити приготування супу за допомогою мультиварки. Продовжувати читання Смачний рисовий суп з фрикадельками в мультиварці

Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Харчування в студентській їдальні сформувало у мене сталу думку, що грузинський суп харчо – це гострий червоний суп з баранини з додаванням рису, томатів та часнику. Лише за кілька десятків років я випадково натрапила на справжній класичний рецепт. І виявилося, що із зазначених епітетів до супу харчо підходить лише гострий, а із компонентів страви дійсно використовуються лише рис та часник. Продовжувати читання Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Смачний пісний грибний суп із печериць з рисом і овочами

Ароматний пісний грибний суп домашнього приготування – швидкий варіант ситної першої страви для заклопотаних господинь. Рецепт приготування супу з печерицями дуже простий та вимагає мінімум часу на реалізацію. Тож, якщо вам потрібно швидко нагодувати родину, то раджу скористатися моїм детальним рецептом страви з покроково зробленими фото процесу приготування. Продовжувати читання Смачний пісний грибний суп із печериць з рисом і овочами

Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Основними компонентами класичного супу розсольник є м’ясо, перлова крупа та солоні огірки. Однак, крім традиційного рецепту існують інші варіації. Сьогодні пропоную приготувати один з таких варіантів страви – пісний розсольник з сушеними грибами та солоним огірком. Суп за даним рецептом виходить дуже ситний та неймовірно ароматний. Продовжувати читання Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

М’ясний суп з фаршем і галушками

Пропонуємо вам м’ясний суп з фаршем і галушками з борошна і яйця. Це проста страва, яку можна приготувати досить швидко і смачно. Продовжувати читання М’ясний суп з фаршем і галушками