Домашній жульєн з грибів і сиру пармезан в духовці в ковшику

Неймовірно смачний жульєн з грибів, який готується у ковшику в духовці.  Ця гаряча закуска завітала до нас із Франції.  Сама страва має особливе місце на святковому столі і подається як окрема.  Те що треба перед подачею основної страви!
Продовжувати читання Домашній жульєн з грибів і сиру пармезан в духовці в ковшику

Печериці, смажені з цибулею в сметані

Рецепт, про який йтиметься далі, для тих, хто обожнює страви з грибів. Печериці, смажені з цибулею в сметані – це неймовірно смачно. Продовжувати читання Печериці, смажені з цибулею в сметані

Печериці тушковані в сметані на сковороді – смачний гарнір до м’яса

Ніжні печериці тушковані в сметані на сковороді стануть хорошим доповненням будь-якої м’ясної страви та будуть смачним гарніром до неї. Такі гриби можна спокійно подавати як окрему страву, і як соус до будь-якого гарніру.
Продовжувати читання Печериці тушковані в сметані на сковороді – смачний гарнір до м’яса

Вершковий соус з грибами – смачна підлива до будь-якого гарніру

Ніжний грибний соус з печерицями, з вершковим смаком і пряними нотками, відмінно доповнить запечені в духовці або приготовлені на пару овочі, шматочки білої риби та найрізноманітніші гарніри. Цей простий у приготуванні та смачний вершковий соус з грибами м’яко тане на гарячих гарнірах, при цьому, надає страві чарівний аромат!  Продовжувати читання Вершковий соус з грибами – смачна підлива до будь-якого гарніру

М’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні

Ароматне м’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні не тільки дуже смачна і ароматна, але й оригінальна страва. Продовжувати читання М’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні

Тушкована картопля з грибами зі сметаною на сковороді

Свіжі грибочки (в нашому кулінарному рецепті – це гливи) – відмінний інгредієнт, який прекрасно поєднується в стравах з картоплею. Такий гастрономічний «союз» дає можливість швидко зробити не тільки смачну та ситну, але ще й бюджетну другу страву.  Продовжувати читання Тушкована картопля з грибами зі сметаною на сковороді

Овочеве рагу з грибами і баклажанами – просте і смачне

Овочеве рагу з грибами і баклажанами – страва, основною гастрономічною перевагою якої є простота приготування і привабливий смаковий склад вхідних інгредієнтів. Особливо доречною така овочева страва з грибами буде в сезон їх дозрівання, тобто, восени. Продовжувати читання Овочеве рагу з грибами і баклажанами – просте і смачне