Неймовірно смачний жульєн з грибів, який готується у ковшику в духовці. Ця гаряча закуска завітала до нас із Франції. Сама страва має особливе місце на святковому столі і подається як окрема. Те що треба перед подачею основної страви!
Продовжувати читання Домашній жульєн з грибів і сиру пармезан в духовці в ковшику
Тег рецептів: Гриби тушковані
Печериці, смажені з цибулею в сметані
Рецепт, про який йтиметься далі, для тих, хто обожнює страви з грибів. Печериці, смажені з цибулею в сметані – це неймовірно смачно. Продовжувати читання Печериці, смажені з цибулею в сметані
Печериці тушковані в сметані на сковороді – смачний гарнір до м’яса
Ніжні печериці тушковані в сметані на сковороді стануть хорошим доповненням будь-якої м’ясної страви та будуть смачним гарніром до неї. Такі гриби можна спокійно подавати як окрему страву, і як соус до будь-якого гарніру.
Продовжувати читання Печериці тушковані в сметані на сковороді – смачний гарнір до м’яса
Вершковий соус з грибами – смачна підлива до будь-якого гарніру
Ніжний грибний соус з печерицями, з вершковим смаком і пряними нотками, відмінно доповнить запечені в духовці або приготовлені на пару овочі, шматочки білої риби та найрізноманітніші гарніри. Цей простий у приготуванні та смачний вершковий соус з грибами м’яко тане на гарячих гарнірах, при цьому, надає страві чарівний аромат! Продовжувати читання Вершковий соус з грибами – смачна підлива до будь-якого гарніру
М’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні
Ароматне м’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні не тільки дуже смачна і ароматна, але й оригінальна страва. Продовжувати читання М’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні
Тушкована картопля з грибами зі сметаною на сковороді
Свіжі грибочки (в нашому кулінарному рецепті – це гливи) – відмінний інгредієнт, який прекрасно поєднується в стравах з картоплею. Такий гастрономічний «союз» дає можливість швидко зробити не тільки смачну та ситну, але ще й бюджетну другу страву. Продовжувати читання Тушкована картопля з грибами зі сметаною на сковороді
Овочеве рагу з грибами і баклажанами – просте і смачне
Овочеве рагу з грибами і баклажанами – страва, основною гастрономічною перевагою якої є простота приготування і привабливий смаковий склад вхідних інгредієнтів. Особливо доречною така овочева страва з грибами буде в сезон їх дозрівання, тобто, восени. Продовжувати читання Овочеве рагу з грибами і баклажанами – просте і смачне