Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами

Запропонований сьогодні швидкий жульєн в булочках – це ніжна соковита начинка з приємним вершковим смаком курячого філе, сиру сулугуні та грибочків в хрусткій булочці. Оригінальна і смачна гаряча страва французької кухні, яку можна приготувати лише за чверть години і з доступних для всіх інгредієнтів. На стіл подаються ефектні в подачі і дуже апетитні гарячі фаршировані булочки з ароматною начинкою всередині і золотистою хрусткою скоринкою ззовні. Продовжувати читання Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами

Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Паштет із печінки з винним желе – родзинка французької кулінарії. Закуска вишукана в смаку, ароматна, ніжна і неймовірно красива в подачі. Желе з вина, після уварювання, зовсім на містить алкоголю. Залишається тільки насичений солодкуватий смак з приємною кислинкою, яка чудово доповнює паштет. Шар желе не просто надає страві вишуканого смаку, але і оберігає паштет від завітрювання. Продовжувати читання Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Ескалоп зі свинини на сковороді – правильний, смачний і соковитий

Ми впевнені, що всі ті, хто просто обожнює м’ясні страви, оцінить запропонований рецепт. У нас сьогодні в меню – смачний і соковитий, правильно приготований ескалоп зі свинини на сковороді. Щоб приготування дійсно вдалося на славу, краще взяти свинячу корейку. Продовжувати читання Ескалоп зі свинини на сковороді – правильний, смачний і соковитий

Смажена свинина в соєвому соусі на сковороді – соковита і смачна

Запропонована сьогодні кисло-солодка свинина в соєвому соусі варта включення в будь-яке меню. М’ясна закуска виходить смачна, ніжна і соковита, готується в традиції азіатської кухні і кожен може зробити її під себе. Продовжувати читання Смажена свинина в соєвому соусі на сковороді – соковита і смачна

Бутерброди з оселедцем і лимоном – проста і смачна закуска на святковий стіл

Всім відомо, що один з різновидів святкових закусок – це красиві і смачні бутерброди. Різновидів, як знають досвідчені господині, існує велика кількість. Серед рецептів можна знайти і рибні бутерброди з оселедцем. Продовжувати читання Бутерброди з оселедцем і лимоном – проста і смачна закуска на святковий стіл

Запечена свинина з апельсинами в духовці – соковита і смачна м’ясна закуска

Свинина з апельсинами в духовці запечена в фользі – це яскрава в подачі м’ясна страва швидкого і простого приготування. Вирізка, приготована за таким рецептом, виходить дуже м’якою, соковитою, золотистою і казково ароматною. Продовжувати читання Запечена свинина з апельсинами в духовці – соковита і смачна м’ясна закуска

Курячий рулет з курагою і ананасом в духовці – смачна і ситна закуска до святкового столу

Який же Новий рік або просто святковий стіл без м’ясного рулету? Але така м’ясна закуска може бути не тільки смачною, а й дієтичною. Запечений в духовці курячий рулет з курагою і ананасом, доповнений пікантним соусом, стане відмінним варіантом як для повсякденного, так і для святкового меню. Така страва з курячого філе неймовірно швидка в приготуванні. Продовжувати читання Курячий рулет з курагою і ананасом в духовці – смачна і ситна закуска до святкового столу

Холодні новорічні закуски і нарізки 2021 – нові рецепти і оформлення на Новий рік

Різноманітні та оригінальні смачні холодні закуски – це запорука успіху святкового застілля!  Обирайте у нас прості та, водночас, цікаві фото та відео-рецепти закусок на Новий рік 2021. Адже, форма та подача страв не лише прикрасять новорічний стіл, а й зроблять атмосферу вечірки більш святковою.  Ну і, безумовно, красиво оформлені новорічні закуски не тільки радують око, але і збуджують апетит.

Продовжувати читання Холодні новорічні закуски і нарізки 2021 – нові рецепти і оформлення на Новий рік

Запечений стейк товстолобика в лимонно-медовому соусі

Доволі банальна життєва історія стала причиною появи в нашій родині цієї страви. Звернулася до чоловіка з проханням порізати рибу на шматочки, щоб їх можна було посмажити. Він порізав рибу великими стейками. Такі товсті шматки риби смажити довелося б доволі довго. Ба більше, весь будинок буде смердіти смаженою рибою. Рішення прийнято було швидко – потрібно запекти товстолобика в духовці, попередньо просочивши соусом. Соус виготовила з наявних у холодильнику продуктів, що підходили до рибної страви. Продовжувати читання Запечений стейк товстолобика в лимонно-медовому соусі

Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця

Серед страв єврейської кухні найбільш поширений форшмак з оселедця. Цю страву готують за різними рецептами, інколи дуже спрощеними відносно традиційного варіанту. Я ж готую форшмак за класичним рецептом, який в первісному вигляді передавався між поколіннями однієї єврейської родини, з якою товаришувала моя бабуся. Продовжувати читання Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця