Запечений багет з начинкою в духовці – оригінальний пудинг з риби по-польськи

Пудинг з риби в багеті – це дуже проста і дуже популярна польська страва. На її приготування не доведеться витрачати більше 60-ти хвилин. А результат вийде просто божественний. Продовжувати читання Запечений багет з начинкою в духовці – оригінальний пудинг з риби по-польськи

М’ясні рулетики з начинкою з сала з часником

М’ясні рулетики з начинкою з сала з часником – це хороший варіант, щоб урізноманітнити повсякденне меню. Така страва швидко готується і чудово смакує.
Продовжувати читання М’ясні рулетики з начинкою з сала з часником

Простий рулет з лаваша зі шпротами, сиром і яйцем

Рулет з вірменського лаваша з начинкою з яєць, сиру і консервованих шпротів – це один з найпростіших  та найшвидших рецептів дешевої та смачної закуски. Продовжувати читання Простий рулет з лаваша зі шпротами, сиром і яйцем

Запечені баклажани фаршировані куркою, овочами і сиром

Сьогоднішня стаття присвячена приготуванню човників з баклажанів з фаршем. Фарш дуже легкий і простий. До його складу входять курка, овочі та сир. Якщо запечені фаршировані баклажани подати на стіл ще гарячими, то їх сміливо можна назвати самостійною гарячою стравою.

Продовжувати читання Запечені баклажани фаршировані куркою, овочами і сиром

Домашні роли з червоною рибою, сиром і огірком

Зробити роли зовсім не так важко, як може здатися на перший погляд. Треба лише знати кілька нюансів, які допоможуть приготувати дуже смачну страву, якою можна порадувати себе і пригостити близьких.  Продовжувати читання Домашні роли з червоною рибою, сиром і огірком

Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою – це чудова і проста закуска, яка буде доречною як для святкового, так і для повсякденного столу. Продовжувати читання Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Волован з листкового тіста з червоною ікрою

Мабуть, жодне святкове застілля не обходиться без тарталеток. Існує альтернативний варіант такої закуски. Воловани можна зробити з листкового тіста. Продовжувати читання Волован з листкового тіста з червоною ікрою

Листкові котлети Стіжки запечені в духовці з підливою

Оригінальні листкові котлети в духовці варті уваги кожної господині. Їх особливість в тому, що не потрібно змішувати фарш, а потрібно лише викласти всі інгредієнти шар за шаром, приблизно, як сіно в стоги.

Продовжувати читання Листкові котлети Стіжки запечені в духовці з підливою

Домашня фальшива копчена скумбрія в цибулинні і чаї без рідкого диму

Хочу сьогодні поділитися рецептом скумбрії фальшивого копчення, приготування якої забере у вас всього-на-всього три дні. Готова солона скумбрія в цибулинні і чаї виходить дуже смачна і ароматна. Продовжувати читання Домашня фальшива копчена скумбрія в цибулинні і чаї без рідкого диму

Домашні роли з рисом і червоною рибою

Сьогодні готуємо роли з рисом і червоною рибою. Коли недосвідчені кулінари вирішують вперше спробувати сили в приготуванні однієї із найвідоміших страв японської кухні – суші чи то ролів, вони, зазвичай, неодмінно прямують до магазину за спеціальним набором продуктів. Однак, більш досвідчені кухарі можуть напевно сказати, що інгредієнти для смачних ролів завжди можна знайти на власній кухні.
Продовжувати читання Домашні роли з рисом і червоною рибою