Коли кажуть «бефстроганов», я одразу уявляю м’ясо, протушковане в сметанному соусі. Але виявляється, що цю традиційну страву можна приготувати по-іншому, не використовуючи сметани та томату. А краще до м’яса зробити підливу з овочів та лимону, вірніше, з цедрою лимону. Продовжувати читання Смачний бефстроганов з яловичини, без сметани і томатної пасти
Тег рецептів: Яловичина з підливою
Яловичина в горщиках в духовці – яловича печеня з цибулею і сметаною
Серед різноманіття м’ясної продукції яловичина вважається одним із непростих в приготуванні видів м’яса. Не кожній господині вдається з неї зробити смачні страви, тому, я довгий час уникала даного продукту. Коли мені на очі потрапив цей простий рецепт, я зважилася приготувати страву і не пошкодувала. Яловичина в горщиках в духовці виходить неймовірно соковитою, ніжною та пікантною на смак. Продовжувати читання Яловичина в горщиках в духовці – яловича печеня з цибулею і сметаною
Бефстроганов з яловичини зі сметаною і курячим філе
Бефстроганов з яловичини – смачна і поживна страва, що має давнє коріння. Знаменита страва була і залишається популярною в російській традиційній кухні. Продовжувати читання Бефстроганов з яловичини зі сметаною і курячим філе
Класичний угорський суп-гуляш з яловичини та овочів
Любителям смачненько поїсти угорська кухня пропонує оригінальну страву, що поєднує одразу і перше, і друге. Густий овочевий суп-гуляш з яловичини виходить настільки ситним, що ви надовго позбудетеся почуття голоду.
Продовжувати читання Класичний угорський суп-гуляш з яловичини та овочів
Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом
Тушковані реберця в пиві з медом, овочами й томатом є повноцінною та ситною стравою. Обравши цей спосіб приготування яловичини, вдасться здивувати гостей, навіть, якщо до їх приходу залишилося менше, ніж три години. Продовжувати читання Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом
Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт
Яловичина, тушкована з овочами і сметаною, виходить смачна і ніжна. Такий рецепт приготування м’яса з підливою отримав назву “Яловичина по-італійськи”.
Продовжувати читання Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт
М’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні
Ароматне м’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні не тільки дуже смачна і ароматна, але й оригінальна страва. Продовжувати читання М’ясне рагу з яловичини з грибами і сиром сулугуні