Свинина по-строгановськи або бефстроганов зі свинини в мультиварці

Бефстроганов зі свинини відмінно доповнить будь-який гарнір. Мої домашні дуже люблять таку м’ясну підливу до картопляного пюре або до звичайних макаронів. Продовжувати читання Свинина по-строгановськи або бефстроганов зі свинини в мультиварці

Смачний бефстроганов з яловичини, без сметани і томатної пасти

Коли кажуть «бефстроганов», я одразу уявляю м’ясо, протушковане в сметанному соусі. Але виявляється, що цю традиційну страву можна приготувати по-іншому, не використовуючи сметани та томату. А краще до м’яса зробити підливу з овочів та лимону, вірніше, з цедрою лимону. Продовжувати читання Смачний бефстроганов з яловичини, без сметани і томатної пасти

Бефстроганов із яловичини з підливою з червоного вина та овочів

Уміти правильно й смачно готувати ароматну гарячу м’ясну страву, таку як бефстроганов з яловичини з підливою, варто кожній кулінарці.

Продовжувати читання Бефстроганов із яловичини з підливою з червоного вина та овочів

Бефстроганов з яловичини зі сметаною і курячим філе

Бефстроганов з яловичини – смачна і поживна страва, що має давнє коріння. Знаменита страва була і залишається популярною в російській традиційній кухні. Продовжувати читання Бефстроганов з яловичини зі сметаною і курячим філе

Бефстроганов з курки зі сметаною і гірчицею – швидко і смачно

Сьогоднішнє блюдо з соусом – бефстроганов з курки зі сметаною і гірчицею – для багатьох може стати універсальною гарячою закускою. Воно і для святкового столу підійде, і в повсякденному меню не замінне. Продовжувати читання Бефстроганов з курки зі сметаною і гірчицею – швидко і смачно