Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці

Смачна домашнє печеня із свинини з картоплею та грибами гливи – це звична страва з незвичним букетом смаків і ароматів. Печеня здивує простим приготуванням, апетитною подачею і чарівним поєднанням інгредієнтів. Продовжувати читання Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці

Печеня із свинини з картоплею і грибами сушеними в горщиках

Ароматна і дуже смачна печеня із свинини з картоплею і грибами сушеними (у мене білі), крім приємної ситості, порадує ще й красивою подачею. Запечена в духовці страва збалансована і гармонійна в смаку. Продовжувати читання Печеня із свинини з картоплею і грибами сушеними в горщиках

Свинина по-строгановськи або бефстроганов зі свинини в мультиварці

Бефстроганов зі свинини відмінно доповнить будь-який гарнір. Мої домашні дуже люблять таку м’ясну підливу до картопляного пюре або до звичайних макаронів. Продовжувати читання Свинина по-строгановськи або бефстроганов зі свинини в мультиварці

Розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті

Якщо правильно приготувати плов, то це буде не тільки ситна, але й гарна страва. Рис повинен бути розсипчастим, зернятка пухкі та насичені ароматами усіх інгредієнтів та приправ плову. За класичним рецептом для приготування страви беруть молоду баранину, та багато варіантів плова адаптовані під телятину, яловичину, свинину, навіть курку. Продовжувати читання Розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті

Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Тушкована картопля з м’ясом в мультиварці, в каструлі і на багатті

Сьогодні хочу запропонувати простий та швидкий рецепт приготування тушкованої картоплі з цибулею та свининою в мультиварці. Цю популярну другу дуже ситну страву ще називають м’ясне рагу або картопляне рагу з свинячим м’ясом. Продовжувати читання Тушкована картопля з м’ясом в мультиварці, в каструлі і на багатті

Смачний свинячий гуляш в мультиварці або підлива зі свинини

Знаменитий угорський гуляш — це, по суті, густий та ситний м’ясний суп. Ця страва давно завоювала популярність в кухнях інших народів та перетворилася на своєрідне рагу зі свинини та овочів. Рагу стало універсальною стравою, воно подобається і дорослим, і дітям. Називають ще його просто: тушковане м’ясо з підливою. Продовжувати читання Смачний свинячий гуляш в мультиварці або підлива зі свинини

Плов з куркумою зі свинини на сковороді – дуже яскравий та смачний

В рейтингу моїх улюблених страв перше місце посідає плов. Існує маса рецептів приготування цієї смакоти із рису. Страву можна готувати не лише з додаванням різних інгредієнтів, а ще й різними способами. Наприклад, для сніданку можна сміливо обсмажувати інгредієнти та готувати плов на сковороді. А от на вечерю краще приготувати плов в мультиварці, без смаження. При такому приготуванні вийде трохи легший для травлення варіант. Я сьогодні готую смачний та яскравий плов з куркумою зі свинини на сковороді. Продовжувати читання Плов з куркумою зі свинини на сковороді – дуже яскравий та смачний

Незвичайні ліниві голубці з фаршем, рисом і капустою на сковороді

Ледачі голубці – це спрощений рецепт класичної страви. Вони також чудовий смак, але готувати їх набагато швидше і легше. Продовжувати читання Незвичайні ліниві голубці з фаршем, рисом і капустою на сковороді

Свинячі реберця з грибами, тушковані в соусі на сковороді

Тушковані свинячі реберця з грибами – це неймовірно смачна, проста в приготуванні й поживна страва з підливою для всієї родини. Раптові гості, також не зможуть застати зненацька господиню, якщо у неї під руками буде цей рецепт. Продовжувати читання Свинячі реберця з грибами, тушковані в соусі на сковороді