Цвітна капуста запечена в духовці під соусом бешамель

Цвітна капуста є дуже корисним продуктом. У ній міститься велика кількість калію, магнію, фосфору та вітамінів А і С. Якщо вміти правильно приготувати цвітну капусту, то така смачна й корисна страва, займе почесне місце, навіть, на святковому столі. Продовжувати читання Цвітна капуста запечена в духовці під соусом бешамель

Ніжна куряча печінка з картоплею в мультиварці

Застосування в кулінарній практиці субпродуктів дозволяє значно урізноманітнити щоденне меню. У цій статті варто ознайомитися з покроковим приготуванням картоплі з курячою печінкою в мультиварці. Продовжувати читання Ніжна куряча печінка з картоплею в мультиварці

Курка запечена цілком на солі в духовці

Готувати за цим рецептом неймовірно просто. З усім зможе справитися, навіть, кулінарка без особливого досвіду на кухні. Тому порадувати рідних та гостей куркою на солі, запеченою цілком у духовці, зможе кожен. Тим більше, якщо матиме під руками покроковий фоторецепт із детальним описом. Продовжувати читання Курка запечена цілком на солі в духовці

Гарбуз запечений в духовці шматочками з сухофруктами і спеціями – смачний медовий десерт

Усім тим, кому небайдуже здорове харчування чи зроблені власноруч корисні десерти може сподобатися рецепт приготування медових гарбузових скибочок. Духмяний та пряний, просочений медом та ароматом спецій, з сухофруктами – такий гарбуз запечений в духовці шматочками дуже корисний і дорослим, і дітям, і літнім людям. Гарбузовий десерт можна вживати без побоювання поправитися, адже калорійність його дуже низька. Продовжувати читання Гарбуз запечений в духовці шматочками з сухофруктами і спеціями – смачний медовий десерт

Картопля з майонезом в духовці

Поданий нижче рецепт із картоплі є відмінним гарніром до страв із риби, м’ясних продуктів, а також до овочевих салатів. Ця страва чудово підійде як до святкової вечері, так і до звичайного обіду. Продовжувати читання Картопля з майонезом в духовці

Курячі гомілки в соєвому соусі в духовці

Курятина – дуже універсальний продукт. З неї можна легко приготувати й звичайну смачну вечерю, і вишукану ресторанну страву. Курятину варять, запікають, смажать, тушкують. Різноманіття страв, приготованих із цього м’яса, вражає наповал! Продовжувати читання Курячі гомілки в соєвому соусі в духовці

Дієтичний курячий рулет з сиром в рукаві для запікання

Курка є досить доступним продуктом. Вона входить до складу страв практично всіх національних кухонь світу. Куряче м’ясо обожнюють і дорослі, і діти. Воно чудово підійде для дієтичного меню та святкової вечері. Продовжувати читання Дієтичний курячий рулет з сиром в рукаві для запікання

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Домашній рулет з курячих грудок з болгарським перцем та ароматними спеціями – це чудова закуска, яку можна подавати до святкового столу. Вона не тільки смакує, а ще і має дуже гарний зовнішній вигляд. Продовжувати читання Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Фарширована курка з яблуками в духовці – запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді

Курка запечена цілком у медово-апельсиновому соусі стане хорошим доповненням будь-якого святкового застілля. Страва виходить смачною і дуже ароматною. Продовжувати читання Фарширована курка з яблуками в духовці – запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді

Запечена курка в духовці шматочками в майонезі

Мабуть, нема такої господині, котра б не обожнювала курячу тушку. З неї, досить просто, можна приготувати безліч смачних страв. Переважно, курку запікають цілком і ділять на частини вже тоді, коли вона приготується. Продовжувати читання Запечена курка в духовці шматочками в майонезі