Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

М’ясні ватрушки з грибами і сиром

Всі звикли, що ватрушки повинні бути солодкими та з дріжджового тіста. Та я пропоную новий варіант ватрушок, не з тіста. Спробуйте приготувати за моїм рецептом незвичайні м’ясні ватрушки з грибами та сиром, запечені в духовці. Вони виходять надзвичайно смачними та соковитими. Гриби підійдуть будь-які, що Вам до вподоби. Продовжувати читання М’ясні ватрушки з грибами і сиром

Мексиканська касаділья – лаваш на грилі з начинкою з курки та грибів

Лаваш з начинкою на грилі може відмінно замінити домашню піцу. В Мексиці цю страву заведено називати «кесаділья» й з піцою її там не порівнюють взагалі. Мексиканська кесаділья з куркою, грибами та сиром, має лише загадкове ймення, а готувати її зовсім неважко.
Продовжувати читання Мексиканська касаділья – лаваш на грилі з начинкою з курки та грибів

М’ясні гнізда з фаршу з сиром, помідорами і яйцем запечені в духовці

Сьогодні я хочу представити вам буденно-святковий рецепт гарячої закуски. Це смачні м’ясні гнізда із фаршу з начинкою із сиру та помідорів. Така страва, запечена в духовці, зможе порадувати гарною подачею і задовольнить гастрономічні смаки кожного. Спробуйте і ви приготувати такі м’ясні «ватрушки» на своїй кухні, впевнена, що ваші гості будуть в захваті! Продовжувати читання М’ясні гнізда з фаршу з сиром, помідорами і яйцем запечені в духовці