Смачні смажені гливи з цибулею і спеціями

Для того щоб насолодитися приємним смаком грибів можна використати два способи: купити їх у магазині або зібрати в лісі власноруч. Другий спосіб, звичайно ж, романтичніший. Навіть з малої кількості глив (або інших грибів), можна приготувати неймовірно смачну страву. Продовжувати читання Смачні смажені гливи з цибулею і спеціями

М’ясні ватрушки з грибами і сиром

Всі звикли, що ватрушки повинні бути солодкими та з дріжджового тіста. Та я пропоную новий варіант ватрушок, не з тіста. Спробуйте приготувати за моїм рецептом незвичайні м’ясні ватрушки з грибами та сиром, запечені в духовці. Вони виходять надзвичайно смачними та соковитими. Гриби підійдуть будь-які, що Вам до вподоби. Продовжувати читання М’ясні ватрушки з грибами і сиром

Запечені в духовці печериці фаршировані сиром – рецепт холодної закуски з фото

На відміну від запечених у духовці печериць, гриби для цієї холодної закуски запікають у духовці, а потім фарширують холодною сирною начинкою, приготованою заздалегідь.

Продовжувати читання Запечені в духовці печериці фаршировані сиром – рецепт холодної закуски з фото

Печериці, фаршировані сиром і запечені в духовці. Простий і смачний рецепт з фото.

З печериць та сиру можна приготувати багато корисних та поживних страв, адже ці унікальні продукти можуть замінити м’ясо та поповнити організм необхідною кількістю білків, мінералів та кальцієм. Пропоную рецепт смачної та ароматної закуски — печериці, фаршировані сиром.

Продовжувати читання Печериці, фаршировані сиром і запечені в духовці. Простий і смачний рецепт з фото.

Запіканка з грибами та сиром на подушці з кабачків у духовці

Запіканку з грибами та сиром на подушці з кабачків можна приготувати досить легко в духовці, страва виходить дуже апетитною, соковитою та смачною. Замість шампіньйонів можна брати будь-які інші гриби, що подобаються. Продовжувати читання Запіканка з грибами та сиром на подушці з кабачків у духовці

Фаршировані печериці з шинкою та сиром під винним соусом

Запечені печериці з баклажанами та сиром – це дуже смачно. Існує багато способів приготування запечених грибів. Ця стаття присвячена рецепту фаршированих шампіньйонів з шинкою та сиром під винним соусом, що має більш святковий характер.

Продовжувати читання Фаршировані печериці з шинкою та сиром під винним соусом

Смажені печериці в борошні – хрусткі та дивовижно смачні

Самі безпечні гриби – це штучно вирощені печериці. Це науково доведений факт. До того ж, вони найбільш доступні за ціною та й за смаком далеко не найгірші.
Продовжувати читання Смажені печериці в борошні – хрусткі та дивовижно смачні

Запечена в духовці картопля фарширована грибами і сиром

Запечена фарширована картопля – це проста, смачна та ситна страва. Вона чудово підходить для повсякденного меню.   Продовжувати читання Запечена в духовці картопля фарширована грибами і сиром

Листкові котлети Стіжки запечені в духовці з підливою

Оригінальні листкові котлети в духовці варті уваги кожної господині. Їх особливість в тому, що не потрібно змішувати фарш, а потрібно лише викласти всі інгредієнти шар за шаром, приблизно, як сіно в стоги.

Продовжувати читання Листкові котлети Стіжки запечені в духовці з підливою

Грибна ікра з опеньокрибна ікра з опеньок або смажені опеньки, готові до їжі і заморозки на зиму

Жовтень – гаряча пора для грибників. Адже, всього за місяць потрібно встигнути вполювати достатньо опеньків, щоб не тільки побалувати себе та рідних смачними стравами, а ще й зробити грибні заготовки на зиму. Тому, зазвичай, наша родина в повному складі вирушає на тихе грибне полювання до лісу, озброївшись відрами та ножами. 😉
Продовжувати читання Грибна ікра з опеньокрибна ікра з опеньок або смажені опеньки, готові до їжі і заморозки на зиму