Як готувати та варити заморожені голубці про запас

Зазвичай, голубці готують і відразу ж варять. Але є господині, які, маючи вільний час, витрачають його для того, щоб “опрацювати” великий об’єм продуктів і, потім, мати можливість пригостити рідних смачною стравою всього за 30 хвилин. Продовжувати читання Як готувати та варити заморожені голубці про запас

Як правильно заморозити кольорову капусту на зиму в домашніх умовах

Як вибрати кольорову капусту для заморожування

Капуста для заморожування повинна бути свіжою, ніяким чином не пошкоджена та без ознак яких-небудь хвороб. Пожовклі суцвіття, підгнилі, уражені шкідниками не годяться для заморожування. Продовжувати читання Як правильно заморозити кольорову капусту на зиму в домашніх умовах

Домашній вершковий пломбір – морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Морозиво, напевно, один із найпопулярніших десертів. Його полюбляють і діти, і дорослі. Батьківщиною морозива вважається Стародавній Китай, де цей десерт готували для імператорів. Ласувати морозивом полюбляв й Олександр Македонський. Продовжувати читання Домашній вершковий пломбір – морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Домашнє морозиво – пломбір. Рецепт приготування простий і смачний.

Можливо, Ви пам’ятаєте неповторний смак ванільного морозива пломбіру, яке давно-давно, в радянські часи, продавалося в паперових стаканчиках? Виготовлене в домашніх умовах за пропонованим рецептом морозиво пломбір буде таким же смачним.

Продовжувати читання Домашнє морозиво – пломбір. Рецепт приготування простий і смачний.

Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Домашнє морозиво – це не тільки смачні, але й корисні солодощі. Більшість людей бояться спробувати приготувати його самостійно, але можу запевнити, що навіть невдалі експерименти смачніші за звичайні аналоги з магазину. Продовжувати читання Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Смачне домашнє морозиво крем-брюле на молоці та без яєць

Сьогодні несподівано згадався неповторний смак з дитинства – карамельне морозиво крем-брюле. Не довго думаючи я вирішила приготувати власноруч смачний домашній десерт. В моїй кулінарній книзі знайшовся відповідний рецепт. Отже, сьогодні готую ароматне домашнє морозиво крем-брюле на молоці, що відрізняється неповторним карамельним присмаком. Його дуже просто та швидко можна приготувати в домашніх умовах кожна господиня.
Продовжувати читання Смачне домашнє морозиво крем-брюле на молоці та без яєць

Як правильно заморозити і розморозити тісто

Від того, наскільки правильно ви заморожуєте та розморожуєте тісто залежить, як швидко приготується випічка та наскільки смачною вона буде. Тому зараз ми розкажемо про правильне заморожування та розморожування тіста.  Продовжувати читання Як правильно заморозити і розморозити тісто

Домашнє фруктове морозиво або фруктовий лід з молоком

Переважна більшість, особливо серед дітей, в любу пору року навряд чи відмовиться від морозива, а з приходом літньої спеки ці ласощі становляться ну прямо мегапопулярними. Багато є тих, хто полюбляє саме плодово-ягідне морозиво або фруктовий лід. Існує багато рецептів такого морозива, які дозволяють кожному зробити його вдома.  Продовжувати читання Домашнє фруктове морозиво або фруктовий лід з молоком

Грибна ікра з опеньокрибна ікра з опеньок або смажені опеньки, готові до їжі і заморозки на зиму

Жовтень – гаряча пора для грибників. Адже, всього за місяць потрібно встигнути вполювати достатньо опеньків, щоб не тільки побалувати себе та рідних смачними стравами, а ще й зробити грибні заготовки на зиму. Тому, зазвичай, наша родина в повному складі вирушає на тихе грибне полювання до лісу, озброївшись відрами та ножами. 😉
Продовжувати читання Грибна ікра з опеньокрибна ікра з опеньок або смажені опеньки, готові до їжі і заморозки на зиму

Домашнє ванільне морозиво парфе – ідеальне морозиво королів

Морозиво парфе – це особливий різновид морозива, який готують на основі густих збитих вершків і відносять до французької та віденської кухонь. Сама назва походить від французького слова “parfait”, що має значення – бездоганний чи то прекрасний. Найбільш простий класичний рецепт Парфе складається із вершків збитих з цукром з додаванням ванілі. Добре збиту ванільно-вершкову масу заморожують і тільки тоді подають до столу. Рецепт цього ванільного морозива є основою для приготування інших смачних холодних десертів – шоколадного, горіхового і та багатьох інших різновидів. Вершкове морозиво парфе має приємний смак та ніжний аромат і його сміливо можна віднести в категорію найпопулярніших солодощів всього світу. Продовжувати читання Домашнє ванільне морозиво парфе – ідеальне морозиво королів