Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Борщ – це одна з найбільш корисних та низькокалорійних страв, сповнених вітамінами. Але не всі люблять традиційний борщ. Тому пропонуємо вам більш цікавий варіант – рубіновий суп-пюре. Продовжувати читання Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Бігус зі свіжої капусти з куркою

Бігус – ситна і смачна страва з капусти та курки. Продовжувати читання Бігус зі свіжої капусти з куркою

Домашні голубці зі свинячим фаршем і рисом в томатному соусі

Домашні голубці зі свинячим фаршем і рисом в томатному соусі – це смачна універсальна страва, яку можна подати навіть до святкового столу. Продовжувати читання Домашні голубці зі свинячим фаршем і рисом в томатному соусі

Дуже смачні ліниві голубці в мультиварці

У світі кулінарії існує багато чудових страв, які люблять, практично, усі. Та готують їх господині нечасто, адже багато часу потрібно витратити. Візьмемо голубці. Поки капусту відвариш у окропі, поки розбереш, мало того, що руки ошпарити можна, а ще ж скільки часу, щоб загорнути фарш у листочки. Продовжувати читання Дуже смачні ліниві голубці в мультиварці

Традиційний бігос по-старопольски – з капустою, м’ясом і грибами

Бігос або бігус – дивовижна та стародавня страва польської кухні, яку, я вважаю, потрібно зареєструвати в ЮНЕСКО, як культурний та історичний пам’ятник. Я шуткую, але для того, щоб приготувати традиційну старовинну страву, дійсно потрібно знати історію: на чому, з яких продуктів, коли та у якій послідовності готували в давні часи. Продовжувати читання Традиційний бігос по-старопольски – з капустою, м’ясом і грибами

Кислий суп-капусняк з квашеної капусти з м’ясом в мультиварці

Суп, зварений з квашеною капустою, має трохи кислуватий приємний смак, тому і називають його «кислим». Я люблю цей смак ще з дитинства, адже моя бабуся часто пригощала мене такою незвичною першою стравою, коли я в неї гостювала. Продовжувати читання Кислий суп-капусняк з квашеної капусти з м’ясом в мультиварці

Як готувати та варити заморожені голубці про запас

Зазвичай, голубці готують і відразу ж варять. Але є господині, які, маючи вільний час, витрачають його для того, щоб “опрацювати” великий об’єм продуктів і, потім, мати можливість пригостити рідних смачною стравою всього за 30 хвилин. Продовжувати читання Як готувати та варити заморожені голубці про запас

Млинцевий пиріг із грибами, сиром і овочами в духовці

Смачний млинцевий пиріг із грибами та сирно-овочевою начинкою – це ідеальна закуска, яка є прекрасним доповненням м’ясних страв під час святкового застілля. Подавати його можна теплим або холодним. Продовжувати читання Млинцевий пиріг із грибами, сиром і овочами в духовці

Смачна тушкована капуста з чорносливом

Білокачанна капуста — найдоступніший овоч круглий рік. З неї можна приготувати безліч смачних страв: як самостійних, як компонент в інших стравах, як начинку для пирогів. Продовжувати читання Смачна тушкована капуста з чорносливом

Дуже смачна капуста тушкована в мультиварці з сосисками і кабачками

Сьогодні пропоную вашій увазі дуже ситну другу страву. Це тушкована капуста з кабачками й сосисками.  Виходить не лише поживна, а й досить корисна страва.

Продовжувати читання Дуже смачна капуста тушкована в мультиварці з сосисками і кабачками