Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Борщ – це одна з найбільш корисних та низькокалорійних страв, сповнених вітамінами. Але не всі люблять традиційний борщ. Тому пропонуємо вам більш цікавий варіант – рубіновий суп-пюре. Продовжувати читання Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Суп з сочевиці з гарбузом – це страва французької кухні. Він дуже корисний та смачний. І зараз ми розкажемо, як приготувати такий чудовий суп-пюре. Продовжувати читання Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Суп-пюре з сочевиці з селерою, шпинатом і топінамбуром

Сочевиця — це одна з найбільш корисних круп, вона містить у собі велику кількість рослинного білка. Пропоную приготувати сьогодні суп-пюре з сочевиці та з духмяним коренеплодом селери, топінамбуром та шпинатом. Таке поєднання крупи сочевиці з овочами зміцнить імунітет та збагатить організм вітамінами, клітковиною та магнієм. Продовжувати читання Суп-пюре з сочевиці з селерою, шпинатом і топінамбуром

Гарбузовий суп-пюре з вершками і м’ясом курки “Золотистий”

Цьому делікатесному та ніжному супу-пюре з гарбуза, вершків та курячого м’яса мої рідні дали ласкаву назву — «Золотистий». Суп дуже корисний, адже гарбуз вважається чемпіоном по вмісту необхідних організму речовин, тому відмінно підходить для дієтичного та дитячого харчування. Продовжувати читання Гарбузовий суп-пюре з вершками і м’ясом курки “Золотистий”

Смачний суп-пюре з гарбуза з фрикадельками

Приготувати смачний та яскравий суп-пюре з гарбуза з фрикадельками мене надихнуло те, що осіння пора вже поступається зимі, на вулиці стає сумно, зникають кольорові фарби. Щоб підняти настрій та наситити організм корисною гарбузовою стравою, сьогодні я зварю цей дуже ніжний та сонячний суп-пюре. Продовжувати читання Смачний суп-пюре з гарбуза з фрикадельками

Селеровий суп для схуднення, стрункості і здоров’я

Таку назву суп отримав завдяки основному та найголовнішому компоненту — селері. Всі інші продукти можна підбирати довільно. Продовжувати читання Селеровий суп для схуднення, стрункості і здоров’я

Товченка – картопляний суп-пюре з грінками і вареною ковбасою

У моїй сім’ї одна з найулюбленіших страв — це суп-пюре з картоплі, який ми називаємо просто «товченка». Коли я подаю такий супчик у будній день на сімейну вечерю, та ще й сухариками або грінками, він викликає справжній фурор. Продовжувати читання Товченка – картопляний суп-пюре з грінками і вареною ковбасою

Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Супи-креми, супи-пюре – це одні з найцікавіших та самобутніх страв вишуканої французької кухні. Але у нас вони найчастіше вживаються у зв’язку з дитячим, дієтичним або лікувальним харчуванням. Та сьогодні ми зламаємо звичні стереотипи, приготуємо овочевий суп-пюре із зелених овочів та назвемо його «Смарагдовий». Продовжувати читання Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Овочевий суп-пюре з копченостями та ковбасою

Смачний овочевий суп-пюре під назвою «Мисливський» із копченостями, обов’язково приверне увагу багатьох господинь. Продовжувати читання Овочевий суп-пюре з копченостями та ковбасою

Зігріваючий гороховий суп-пюре з куркою, сухариками та плавленим сиром

На перший погляд, у тих, хто читатиме рецепт горохового супу-пюре з куркою, сухариками та плавленим сиром, може скластися враження що перша страва приготована з того, що знайшлося в холодильнику. Але всі інгредієнти супу – це його невіддільна частина, кожна з особливою смаковою ноткою.

Продовжувати читання Зігріваючий гороховий суп-пюре з куркою, сухариками та плавленим сиром