Суп з морського коктейлю: з креветками, мідіями, кальмарами, осьминожками

Суп з морського коктейлю (з креветками, мідіями, кальмарами, осьминожками) і овочами – ситна і смачна перша страва. Готується такий пісний суп з морепродуктами дуже швидко – всього півгодини і він на вашому столі! Звертаю увагу, що запропонований рецепт можна доповнювати різними видами морепродуктів і риби, експериментувати зі спеціями. Якщо хочеться надати страві азіатський колорит, то можна замінити картоплю і макарони на фунчозу, додати філе риби і кайенский перець. Продовжувати читання Суп з морського коктейлю: з креветками, мідіями, кальмарами, осьминожками

Смачний гороховий суп без м’яса: з зеленим горошком, картоплею і макаронами

Такий весняний, ніжний і ароматний … суп з зеленим горошком і овочами – це джерело вітамінів в холодний зимовий день і нотка свіжості жарким літом. Цей простий гороховий суп без м’яса дуже легкий за текстурою, але неймовірно ситний. Одним словом, ідеальний варіант для обіду. Спробуйте приготувати цю першу страву і ви точно не будете розчаровані приємним смаком і чарівним вершковим ароматом! Продовжувати читання Смачний гороховий суп без м’яса: з зеленим горошком, картоплею і макаронами

Крабовий суп з овочами – смачний пісний суп швидкого приготування

Ароматний і наваристий крабовий суп з овочами здивує гармонійним поєднанням інгредієнтів, незвичайним смаком і неперевершеним вершковим післясмаком. Страва смачна, ситна і неймовірно легка. Ідеальний варіант для розвантажувального дієтичного обіду або вечері! Продовжувати читання Крабовий суп з овочами – смачний пісний суп швидкого приготування

Смачний пісний грибний суп із печериць з рисом і овочами

Ароматний пісний грибний суп домашнього приготування – швидкий варіант ситної першої страви для заклопотаних господинь. Рецепт приготування супу з печерицями дуже простий та вимагає мінімум часу на реалізацію. Тож, якщо вам потрібно швидко нагодувати родину, то раджу скористатися моїм детальним рецептом страви з покроково зробленими фото процесу приготування. Продовжувати читання Смачний пісний грибний суп із печериць з рисом і овочами

Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Основними компонентами класичного супу розсольник є м’ясо, перлова крупа та солоні огірки. Однак, крім традиційного рецепту існують інші варіації. Сьогодні пропоную приготувати один з таких варіантів страви – пісний розсольник з сушеними грибами та солоним огірком. Суп за даним рецептом виходить дуже ситний та неймовірно ароматний. Продовжувати читання Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Борщ – це одна з найбільш корисних та низькокалорійних страв, сповнених вітамінами. Але не всі люблять традиційний борщ. Тому пропонуємо вам більш цікавий варіант – рубіновий суп-пюре. Продовжувати читання Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Суп з сочевиці з гарбузом – це страва французької кухні. Він дуже корисний та смачний. І зараз ми розкажемо, як приготувати такий чудовий суп-пюре. Продовжувати читання Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Суп-пюре з сочевиці з селерою, шпинатом і топінамбуром

Сочевиця — це одна з найбільш корисних круп, вона містить у собі велику кількість рослинного білка. Пропоную приготувати сьогодні суп-пюре з сочевиці та з духмяним коренеплодом селери, топінамбуром та шпинатом. Таке поєднання крупи сочевиці з овочами зміцнить імунітет та збагатить організм вітамінами, клітковиною та магнієм. Продовжувати читання Суп-пюре з сочевиці з селерою, шпинатом і топінамбуром

Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Супи-креми, супи-пюре – це одні з найцікавіших та самобутніх страв вишуканої французької кухні. Але у нас вони найчастіше вживаються у зв’язку з дитячим, дієтичним або лікувальним харчуванням. Та сьогодні ми зламаємо звичні стереотипи, приготуємо овочевий суп-пюре із зелених овочів та назвемо його «Смарагдовий». Продовжувати читання Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Холодний борщ на кефірі, зі свіжими огірками та зеленню

Влітку так хочеться чогось легкого та освіжаючого на обід. Тому, пропоную вашій увазі детальний фоторецепт холодного борщу на кефірі із додаванням свіжої зелені та огірків. Продовжувати читання Холодний борщ на кефірі, зі свіжими огірками та зеленню