Смачний печінковий торт з грибами та морквою

Яскравою прикрасою будь-якого святкового столу по праву можна вважати торт. До речі, це може бути не лише солодка випічка. Не менш привабливо виглядають на столі закусочні овочеві, м’ясні або печінкові торти. Тож, сьогодні пропоную приготувати саме таку холодну закуску – яскравий та смачний, корисний та простий в приготуванні печінковий торт з грибами та морквою. Продовжувати читання Смачний печінковий торт з грибами та морквою

Смачний пісний грибний суп із печериць з рисом і овочами

Ароматний пісний грибний суп домашнього приготування – швидкий варіант ситної першої страви для заклопотаних господинь. Рецепт приготування супу з печерицями дуже простий та вимагає мінімум часу на реалізацію. Тож, якщо вам потрібно швидко нагодувати родину, то раджу скористатися моїм детальним рецептом страви з покроково зробленими фото процесу приготування. Продовжувати читання Смачний пісний грибний суп із печериць з рисом і овочами

Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Основними компонентами класичного супу розсольник є м’ясо, перлова крупа та солоні огірки. Однак, крім традиційного рецепту існують інші варіації. Сьогодні пропоную приготувати один з таких варіантів страви – пісний розсольник з сушеними грибами та солоним огірком. Суп за даним рецептом виходить дуже ситний та неймовірно ароматний. Продовжувати читання Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

М’ясний суп з фаршем і галушками

Пропонуємо вам м’ясний суп з фаршем і галушками з борошна і яйця. Це проста страва, яку можна приготувати досить швидко і смачно. Продовжувати читання М’ясний суп з фаршем і галушками

Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Борщ – це одна з найбільш корисних та низькокалорійних страв, сповнених вітамінами. Але не всі люблять традиційний борщ. Тому пропонуємо вам більш цікавий варіант – рубіновий суп-пюре. Продовжувати читання Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Суп з сочевиці з гарбузом – це страва французької кухні. Він дуже корисний та смачний. І зараз ми розкажемо, як приготувати такий чудовий суп-пюре. Продовжувати читання Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Незвичайний гороховий суп в мультиварці: з картоплею, м’ясом-фаршем і консервованим зеленим горошком

Пропонуємо вам оригінальний рецепт горохового супу, який сподобається навіть тим, хто не дуже його любить. Він готується з консервованого горошку з фаршем в мультиварці. Продовжувати читання Незвичайний гороховий суп в мультиварці: з картоплею, м’ясом-фаршем і консервованим зеленим горошком

Смачний салат з топінамбура з морквою і зеленою цибулею

Топінамбур – дуже корисний коренеплід. Його треба їсти якомога частіше, тому пропонуємо простий рецепт салату з топінамбура, з морквою і зеленою цибулею. Продовжувати читання Смачний салат з топінамбура з морквою і зеленою цибулею

Смачний овочевий торт з кабачків з морквяною начинкою

Торт кабачковий з прошарком з морквини з часничком – це цікава гостра страва, яка точно буде смакувати любителям кабачків. Продовжувати читання Смачний овочевий торт з кабачків з морквяною начинкою

Пісний борщ із квасолею, сухими грибами та гарбузом

Рецепт пісного борщу з квасолею, грибами та гарбузом має “глибоке коріння”. Господиня, що чемно з ним поділилася, дізналася про нього від своєї бабусі. Готувати такий борщ зовсім нескладно, проте смак і аромат швидко полонить серця всіх присутніх за сімейним столом. Цю першу страву оцінять вегетаріанці та люди, що дотримуються пісних днів. Продовжувати читання Пісний борщ із квасолею, сухими грибами та гарбузом