Традиційний бігос по-старопольски – з капустою, м’ясом і грибами

Бігос або бігус – дивовижна та стародавня страва польської кухні, яку, я вважаю, потрібно зареєструвати в ЮНЕСКО, як культурний та історичний пам’ятник. Я шуткую, але для того, щоб приготувати традиційну старовинну страву, дійсно потрібно знати історію: на чому, з яких продуктів, коли та у якій послідовності готували в давні часи. Продовжувати читання Традиційний бігос по-старопольски – з капустою, м’ясом і грибами

Тушкована квашена капуста зі свіжою і з копченими реберцями

Тушкована квашена капуста зі свіжою капустою і з копченими реберцями – дуже корисна та смачна страва, яку нескладно приготувати. Продовжувати читання Тушкована квашена капуста зі свіжою і з копченими реберцями

Овочевий суп-пюре з копченостями та ковбасою

Смачний овочевий суп-пюре під назвою «Мисливський» із копченостями, обов’язково приверне увагу багатьох господинь. Продовжувати читання Овочевий суп-пюре з копченостями та ковбасою