Картопляний суп з вермішеллю і куркою – простий і смачний

Запропонований сьогодні смачний курячий суп з вермішеллю і картоплею, селерою, морквою і зеленню петрушки – це легка і вітамінна перша страва найпростішого приготування. Він виходить ситним, пряним і дуже апетитним. Продовжувати читання Картопляний суп з вермішеллю і куркою – простий і смачний

Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Борщ – це одна з найбільш корисних та низькокалорійних страв, сповнених вітамінами. Але не всі люблять традиційний борщ. Тому пропонуємо вам більш цікавий варіант – рубіновий суп-пюре. Продовжувати читання Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Суп-пюре з сочевиці з селерою, шпинатом і топінамбуром

Сочевиця — це одна з найбільш корисних круп, вона містить у собі велику кількість рослинного білка. Пропоную приготувати сьогодні суп-пюре з сочевиці та з духмяним коренеплодом селери, топінамбуром та шпинатом. Таке поєднання крупи сочевиці з овочами зміцнить імунітет та збагатить організм вітамінами, клітковиною та магнієм. Продовжувати читання Суп-пюре з сочевиці з селерою, шпинатом і топінамбуром

Селеровий суп для схуднення, стрункості і здоров’я

Таку назву суп отримав завдяки основному та найголовнішому компоненту — селері. Всі інші продукти можна підбирати довільно. Продовжувати читання Селеровий суп для схуднення, стрункості і здоров’я

Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Супи-креми, супи-пюре – це одні з найцікавіших та самобутніх страв вишуканої французької кухні. Але у нас вони найчастіше вживаються у зв’язку з дитячим, дієтичним або лікувальним харчуванням. Та сьогодні ми зламаємо звичні стереотипи, приготуємо овочевий суп-пюре із зелених овочів та назвемо його «Смарагдовий». Продовжувати читання Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Дієтичний суп з селерою та овочами – смачний жироспалюючий суп для Боннської дієти

Сьогодні хочу познайомити вас із дуже корисним селеровим супом, що є основною стравою вельми ефективної та популярної у всьому світі Боннської дієти. Цей овочевий дієтичний суп з селерою інколи називають  просто овочевим або цибульним, а ще – жироспалюючим.
Продовжувати читання Дієтичний суп з селерою та овочами – смачний жироспалюючий суп для Боннської дієти

Прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною – гарна основа для м’ясних супів

Сьогодні пропоную приготувати дуже смачний та поживний прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною. Така, на перший погляд, проста перша страва дуже популярна в кухнях багатьох країн. В тому чи іншому варіанті ви її знайдете, до прикладу, у чеській, словацькій, угорській,  румунській і, звичайно ж, у закарпатській кухнях. Перш ніж перейти до рецепта, зауважу, що готовий прозорий м’ясний бульйон (який, до речі, має свою назву – консоме) – це гарна основа для приготування самих різноманітних м’ясних супів. А отже, запропонований сьогодні суп з локшиною – це лиш один варіант першої страви із багатьох можливих.

Продовжувати читання Прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною – гарна основа для м’ясних супів

Суп з цибулі-порею з картоплею

Цибуля-порей особлива цибуля. Дуже широко вона використовується для приготування супів і соусів у французькій кухні. Вона на багато ніжніша від звичайної ріпчастої цибулі і надає страві, в приготуванні якої використовується, особливий, ніжний смак. Цибулевий суп по цьому рецепту приготувати зовсім просто.

Продовжувати читання Суп з цибулі-порею з картоплею

Суп з овочів з макаронами

Смачний і гранично простий овочевий суп з макаронами, по болгарському рецепту готувати, просто, одне задоволення. Овочі наповнюють страву вітамінами, макарони надають ситність, а кисле молоко або кефір – приємну освіжаючу кислинку.

Продовжувати читання Суп з овочів з макаронами