Смачний капусняк зі свіжої капусти з м’ясом і крупою булгур

Якщо Вашим рідним уже надоїли традиційні перші страви, пропоную приготувати капусняк з м’ясом та свіжою капустою. Це дуже навариста, ситна та ароматна страва, та ще й дуже смачна. У цьому рецепті я пшоно замінила на крупу булгур. Продовжувати читання Смачний капусняк зі свіжої капусти з м’ясом і крупою булгур

Смачний овочевий суп з м’ясом, замороженим зеленим горошком і стручковою квасолею в мультиварці

Хочу запропонувати власницям чудо-помічниці на кухні збагатити свою колекцію рецептів та приготувати простий і поживний суп з м’ясом свинини та овочами. Я такий суп готую без традиційної зажарки, а суп заправляю розтертою заправкою із часнику, вареного яйця та шматочка вершкового масла. Продовжувати читання Смачний овочевий суп з м’ясом, замороженим зеленим горошком і стручковою квасолею в мультиварці

Смачний суп з фрикадельками і вермішеллю

Щоб зварити добрий борщ, у будні дні ніколи не вистачає часу. Найчастіше цю наваристу першу страву я планую на вихідні. У звичайні робочі дні, коли я втомилася на роботі, для рідних швидко готую апетитний суп з локшиною та фрикадельками. Продовжувати читання Смачний суп з фрикадельками і вермішеллю

Домашній суп з галушками та м’ясом на свинячому бульйоні

Наваристий і ароматний домашній суп на свинячому бульйоні з галушками – це чудова перша страва, якою залюбки смакують дорослі та дітлахи. Для того щоб його приготувати, варто лише мати бажання, а якісь особливі навички в цій справі не потрібні.  Продовжувати читання Домашній суп з галушками та м’ясом на свинячому бульйоні

Халтама – кукурудзяні галушки з бараниною і бульйоном – дагестанська національна страва

В дагестанській національній кухні, як і в кухні інших народів Кавказа, є ситна та смачна страва – халтама. Вона представляє собою кукурудзяні галушки, зварені на запашному бульйоні з баранини. Подається на стіл страва з відвареним баранячим м’ясом і бульйоном. Така собі оригінальна перша страва. Нажаль, я не мала в наявності кукурудзяного борошна, тому приготувала галушки на традиційному пшеничному. Продовжувати читання Халтама – кукурудзяні галушки з бараниною і бульйоном – дагестанська національна страва

Суп з квашеної капусти, рецепт смачний і простий у приготуванні

Запорука успіху будь-якої страви – не тільки правильний рецепт, а і його чітке дотримання.  Пропоную приготувати угорський суп за моїм перевіреним рецептом.  Як завжди, розпочнемо з інгредієнтів.

Продовжувати читання Суп з квашеної капусти, рецепт смачний і простий у приготуванні

Український капусняк з пшоном, картоплею і м’ясом в мультиварці

Кожна господиня прагне приготувати на обід не лише смачну, а й поживну першу страву.  Сьогодні я підготувала покроковий рецепт з фото, який допоможе швидко та без особливих зусиль приготувати запашний капусняк з пшоном, картоплею і м’ясом.  Допомагатиме нам мультиварка-скороварка. Продовжувати читання Український капусняк з пшоном, картоплею і м’ясом в мультиварці

Шурпа з яловичини з картоплею, приготовлені вдома

Для прихильників кавказької кухні пропоную популярний сьогодні та дуже легкий у виконанні рецепт супу – шурпа. Продовжувати читання Шурпа з яловичини з картоплею, приготовлені вдома

Дієтичний томатний суп на бульйоні з індички з овочами та крупою булгур

Цей рецепт презентує дуже простий в приготуванні, корисний і смачний суп на бульйоні з індички зі свіжими овочами та крупою булгур. Це ідеальне поєднання продуктів.  Продовжувати читання Дієтичний томатний суп на бульйоні з індички з овочами та крупою булгур

Зігріваючий гороховий суп-пюре з куркою, сухариками та плавленим сиром

На перший погляд, у тих, хто читатиме рецепт горохового супу-пюре з куркою, сухариками та плавленим сиром, може скластися враження що перша страва приготована з того, що знайшлося в холодильнику. Але всі інгредієнти супу – це його невіддільна частина, кожна з особливою смаковою ноткою.

Продовжувати читання Зігріваючий гороховий суп-пюре з куркою, сухариками та плавленим сиром