Смачний печінковий торт з грибами та морквою

Яскравою прикрасою будь-якого святкового столу по праву можна вважати торт. До речі, це може бути не лише солодка випічка. Не менш привабливо виглядають на столі закусочні овочеві, м’ясні або печінкові торти. Тож, сьогодні пропоную приготувати саме таку холодну закуску – яскравий та смачний, корисний та простий в приготуванні печінковий торт з грибами та морквою. Продовжувати читання Смачний печінковий торт з грибами та морквою

Млинцевий пиріг із грибами, сиром і овочами в духовці

Смачний млинцевий пиріг із грибами та сирно-овочевою начинкою – це ідеальна закуска, яка є прекрасним доповненням м’ясних страв під час святкового застілля. Подавати його можна теплим або холодним. Продовжувати читання Млинцевий пиріг із грибами, сиром і овочами в духовці

Як приготувати млинці на молоці не звичайні, а тонкі і смачні, рецепт тіста для млинців

Я люблю експериментувати, тому часто печу різні млинці: на воді, на молоці, на кефірі, на дріжджах, з додаванням яєць та без них, тонкі щільні та товсті пухкі. Хочу запропонувати Вам приготувати тоненькі та дуже смачні млинці за моїм рецептом. Готувати просто, а в результаті — і за вуха нікого не відтягнеш від тарілки з млинцями. Яка кількість млинців виходить за рецептом — не вдалося порахувати ні разу, адже більшість млинців зникає ще до подачі на стіл.

Продовжувати читання Як приготувати млинці на молоці не звичайні, а тонкі і смачні, рецепт тіста для млинців

Мигдальні млинці на вершках – ніжні, тонкі, з дірочками

Тонкі мигдальні млинці на вершках вийшли у мене дуже ароматні і смачні. А ще тонкі, дуже ніжні, з дірочками. Зробити їх виявилося дуже легко та просто. Продовжувати читання Мигдальні млинці на вершках – ніжні, тонкі, з дірочками

Японський омлет або яєчні млинці – сніданок нашвидкуруч

Омлет з шматком теплого хліба, підсмаженого в тостері, це, чи не класика сучасного сніданку. Продовжувати читання Японський омлет або яєчні млинці – сніданок нашвидкуруч