Курячі стегна, тушковані в мультиварці в кисло-солодкому соусі

Коли я купила мультиварку, у захваті почала експериментувати і в результаті придумала цей рецепт: тушкована курятина в кисло-солодкому соусі. Страва вийшла дуже смачною, а соус, який я приготувала з кислих яблук, лимона, соєвого соусу, меду та спецій, надав соковитому тушкованому м’ясу неймовірний аромат. Продовжувати читання Курячі стегна, тушковані в мультиварці в кисло-солодкому соусі

Барбекю з курки на решітці або смачний і соковитий шашлик з курки в томаті

Прийшла весна, а з нею настав улюблений багатьма сезон барбекю та шашликів. Адже немає, мабуть, смачнішого м’яса, ніж те, що приготоване на природі. Хочете спробувати в домашніх умовах приготувати оригінальне та смачне барбекю з курячого м’яса? Продовжувати читання Барбекю з курки на решітці або смачний і соковитий шашлик з курки в томаті

Курка, тушкована з грибами: свіжим печерицями та сушеними лісовими грибами

Якщо Ви хочете потішити домашніх надзвичайно смачною стравою, пропоную господиням цей рецепт — корисне та ситне рагу з курятини та свіжих печериць, з додаванням ароматних сушених лісових грибів. Продовжувати читання Курка, тушкована з грибами: свіжим печерицями та сушеними лісовими грибами

Курка запечена цілком на солі в духовці

Готувати за цим рецептом неймовірно просто. З усім зможе справитися, навіть, кулінарка без особливого досвіду на кухні. Тому порадувати рідних та гостей куркою на солі, запеченою цілком у духовці, зможе кожен. Тим більше, якщо матиме під руками покроковий фоторецепт із детальним описом. Продовжувати читання Курка запечена цілком на солі в духовці

Смачна куряча грудка, смажена на сковороді

Якщо приготувати курячу грудку за цим рецептом, то від страви не відмовляться ні дорослі, ні дітлахи. Це дуже смачно й соковито. Покроковий рецепт із фото та детальним описом неодмінно стане в пригоді. Продовжувати читання Смачна куряча грудка, смажена на сковороді

М’ясна лазанья з рисового паперу – смачна та оригінальна запіканка

Скуштувавши всього один раз лазанью, ви назавжди залишитеся шанувальником цієї смачної та поживної італійської страви. Пропоную свою кулінарну варіацію на тему лазаньї – шарову запіканку з курячим філе та овочами. Традиційний прошарок з тіста в своєму рецепті я замінила аркушами рисового паперу, а для спрощення процесу приготування страви замість соусу болоньєзе додала до страви суміш кетчупу та сметани. Продовжувати читання М’ясна лазанья з рисового паперу – смачна та оригінальна запіканка

Смачна курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Найбільше домашнього часу у жінки забирають клопоти на кухні. А все тому, що хочеться смачно нагодувати своїх рідних. Щоб зменшити час перебування на кухні, пропоную вам простий, швидкий та дуже смачний рецепт запеченої у духовці курки, яким я сама досить часто користуюсь. Курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді виходить дуже ніжна та соковита. Продовжувати читання Смачна курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Печінковий паштет з курячої печінки з відварним яйцем і петрушкою

Сьогодні пропоную вашій увазі дуже простий спосіб приготування печінкового паштету з додаванням яєць та зелені. Цей смачний та бюджетний паштет з курячої печінки можна приготувати до святкового застілля або ж просто, щоб поласувати на сніданок чи під час швидкого перекусу. Продовжувати читання Печінковий паштет з курячої печінки з відварним яйцем і петрушкою

Курячі котлети без яєць з готового фаршу – смачні та соковиті

Котлетки з курячого фаршу завжди виходять дуже ніжними, майже дієтичними, але не завжди вистачає часу та бажання на те, щоб перекрутити м’ясо на фарш. У подібних випадках мене завжди виручає готовий фарш, куплений в супермаркеті біля дому. З нього значно швидше виходить наробити смачні та соковиті курячі котлети.  Продовжувати читання Курячі котлети без яєць з готового фаршу – смачні та соковиті

Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус

Кускус чи то кус-кус – це корисна крупа, з якої готується безліч традиційних східних страв, починаючи від звичайної каші для гарніру і закінчуючи різноманітними салатами на його основі. Зазначу, що будь яка страва вийде смачною, якщо правильно відварити крупу, щоб вона залишилася розсипчастою. Продовжувати читання Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус