Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці

Смачна домашнє печеня із свинини з картоплею та грибами гливи – це звична страва з незвичним букетом смаків і ароматів. Печеня здивує простим приготуванням, апетитною подачею і чарівним поєднанням інгредієнтів. Продовжувати читання Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці

Печеня із свинини з картоплею і грибами сушеними в горщиках

Ароматна і дуже смачна печеня із свинини з картоплею і грибами сушеними (у мене білі), крім приємної ситості, порадує ще й красивою подачею. Запечена в духовці страва збалансована і гармонійна в смаку. Продовжувати читання Печеня із свинини з картоплею і грибами сушеними в горщиках

Запечена картопля з грибами в томатному соусі

Картопля – неймовірно поширений продукт. Її варять, смажать, запікають. Картоплю готують як удома, так і в мішленівських ресторанах. Ба більше, вона має лікувальні властивості та використовується як сировина для біопалива. Продовжувати читання Запечена картопля з грибами в томатному соусі

Смачна запечена в духовці картопля з гарбузом і вершками

Картопля з гарбузом і вершками – це легка, смачна та корисна страва, яку дуже легко приготувати. Продовжувати читання Смачна запечена в духовці картопля з гарбузом і вершками

Курячі стегна з картоплею під сметанним соусом запечені в духовці

Любі господині, гадаю вам не один раз доводилося ламати голову над тим, що б таке смачне приготувати для родини на обід щоб і ситно, і швидко, і достатньо бюджетно вийшло. Пропоную рецепт, який завжди виручає мене в такій ситуації – ароматні, запечені в духовці курячі стегна з картоплею під сметанним соусом. Ця страва завжди виходить просто пальчики оближеш, при цьому, вимагає мінімум часу та зусиль. Продовжувати читання Курячі стегна з картоплею під сметанним соусом запечені в духовці

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Смачна піца – це вже давно улюблена страва не лише італійців, а більшості жителів світу. Існує маса варіантів приготування піци в домашніх умовах. Ось один з них – з беконом, помідорами та солодким болгарським перцем на основі готового (магазинного) бездріжджового листкового тіста.
Продовжувати читання Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Картопля запечена в духовці часточками, з часником і спеціями

Цей рецепт запікання картоплі можна вважати універсальним. Її можна смакувати щоденно й готувати для зустрічі гостей. Продовжувати читання Картопля запечена в духовці часточками, з часником і спеціями

Курячі ніжки запечені з овочами та сиром в аерогрилі

Запечені курячі ніжки з овочами та сиром стануть в пригоді тоді, коли треба швидко щось приготувати. В такі моменти хочеться якогось безпрограшного варіанту, тобто щоб смачно, просто й корисно. Продовжувати читання Курячі ніжки запечені з овочами та сиром в аерогрилі

Лазанья з куркою та баклажанами

Лазанья є найпопулярнішою стравою італійської кухні. Українцям відомий один з найбільш поширених способів її приготування: з куркою та баклажанами. Продовжувати читання Лазанья з куркою та баклажанами

Пісні ліниві голубці в духовці – з рисом, грибами і пекінською капустою

Ліниві голубці в духовці, з рисом, грибами і пекінською капустою – це ідеальний рецепт для тих, хто любить цю страву, але не має багато часу на її приготування.
Продовжувати читання Пісні ліниві голубці в духовці – з рисом, грибами і пекінською капустою