Курячі стегна з картоплею під сметанним соусом запечені в духовці

Любі господині, гадаю вам не один раз доводилося ламати голову над тим, що б таке смачне приготувати для родини на обід щоб і ситно, і швидко, і достатньо бюджетно вийшло. Пропоную рецепт, який завжди виручає мене в такій ситуації – ароматні, запечені в духовці курячі стегна з картоплею під сметанним соусом. Ця страва завжди виходить просто пальчики оближеш, при цьому, вимагає мінімум часу та зусиль. Продовжувати читання Курячі стегна з картоплею під сметанним соусом запечені в духовці

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Смачна піца – це вже давно улюблена страва не лише італійців, а більшості жителів світу. Існує маса варіантів приготування піци в домашніх умовах. Ось один з них – з беконом, помідорами та солодким болгарським перцем на основі готового (магазинного) бездріжджового листкового тіста.
Продовжувати читання Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Картопля запечена в духовці часточками, з часником і спеціями

Цей рецепт запікання картоплі можна вважати універсальним. Її можна смакувати щоденно й готувати для зустрічі гостей. Продовжувати читання Картопля запечена в духовці часточками, з часником і спеціями

Курячі ніжки запечені з овочами та сиром в аерогрилі

Запечені курячі ніжки з овочами та сиром стануть в пригоді тоді, коли треба швидко щось приготувати. В такі моменти хочеться якогось безпрограшного варіанту, тобто щоб смачно, просто й корисно. Продовжувати читання Курячі ніжки запечені з овочами та сиром в аерогрилі

Лазанья з куркою та баклажанами

Лазанья є найпопулярнішою стравою італійської кухні. Українцям відомий один з найбільш поширених способів її приготування: з куркою та баклажанами. Продовжувати читання Лазанья з куркою та баклажанами

Пісні ліниві голубці в духовці – з рисом, грибами і пекінською капустою

Ліниві голубці в духовці, з рисом, грибами і пекінською капустою – це ідеальний рецепт для тих, хто любить цю страву, але не має багато часу на її приготування.
Продовжувати читання Пісні ліниві голубці в духовці – з рисом, грибами і пекінською капустою

Запечена в духовці картопля під сирним соусом по-франузьки – картопля Гратен

Сьогодні хочу познайомити вас із популярною у Франції стравою – картоплею гратен. Це запечена в духовці картопля під сирним соусом. В соус додаються ще і вершки, грибний порошок та яйця. В цій смачній страві гармонійно поєднуються всі смаки: картоплі та грибів, ніжних вершків, яєць та сиру.
Продовжувати читання Запечена в духовці картопля під сирним соусом по-франузьки – картопля Гратен

Курячі гомілки з картоплею в духовці запечені в сметані

Курячі гомілки запечені з картоплею у духовці – це страва, рецепт якої обов’язково повинен бути в кулінарній скарбничці кожної родини. Адже, компоненти страви доступні за ціною, та й готується вона дуже легко і що головне – завжди виходить вдало.
Продовжувати читання Курячі гомілки з картоплею в духовці запечені в сметані

Соковите куряче філе з овочами в духовці – смачна та дієтична страва по-італійськи

Як відомо, приготування овочевих страв методом запікання в духовці максимально зберігає корисні речовини та дозволяє отримати не просто смачну, але і здорову та дієтичну їжу. А якщо страва «з духовки» ще й готується швидко, вона обов’язково затримується у списку улюблених для моєї родини та потрапляє в мою особисту кулінарну скарбничку.
Продовжувати читання Соковите куряче філе з овочами в духовці – смачна та дієтична страва по-італійськи

Курячі крильця на картопляній подушці в духовці

Більшість з тих, кому вдалося побувати в Італії захоплено розповідають про національну кухню італійців. Курячі крильця на картопляній подушці є одним з рецептів, які припадають до душі туристам. Продовжувати читання Курячі крильця на картопляній подушці в духовці