Пісні ліниві голубці в духовці – з рисом, грибами і пекінською капустою

Ліниві голубці в духовці, з рисом, грибами і пекінською капустою – це ідеальний рецепт для тих, хто любить цю страву, але не має багато часу на її приготування.

Наш рецепт – дуже швидкий та смачний. Переконайтеся в цьому самі.

Для приготування треба взяти:

  • гриби гливи – 200 грамів;
  • листя пекінської капусти – 200 грамів;
  • цибулина – 1 штука;
  • рис – 2 столові ложки;
  • томатна паста – 1 столова ложка;
  • сметана – 2 столові ложки;
  • сіль;
  • соняшникова олія;
  • чорний перець мелений;
  • зелень.

Ледачі голубці з пекінської капусти

Як приготувати ліниві голубці в духовці

Спочатку промийте рис та замочіть його в гарячій воді. Далі переберіть гриби, помийте та поріжте соломкою.

Ледачі голубці з пекінської капусти

Цибулю наріжте квадратиками. Далі викладіть гриби на пательню, обсмажте, доки не випарується рідина, а потім додайте цибулю та смажте до золотої скоринки.

Ледачі голубці з пекінської капусти

Коли мине 10 хвилин, грибний фарш слід посолити, поперчити і з’єднати з рисом. Після цього у вогнетривку каструльку складіть половину листя капусти, листочки треба порізати невеликими шматочками.

Ледачі голубці з пекінської капусти

На капусту викладіть фарш та рівномірно розподіліть.

Ледачі голубці з пекінської капусти

Далі викладіть другу порцію капусти і злегка посипаємо сіллю. В половині склянки води розмішайте томатну пасту і цією підливою залийте страву, а  зверху полийте сметаною.

Ледачі голубці з пекінської капусти

Розігрійте духовку до 200 градусів за Цельсієм протягом 30-40 хвилин. А потім лишіть голубці в духовці ще на 10-15 хвилин.  В кінці посипте страву зеленню і можете подавати до столу.

Ледачі голубці з пекінської капусти

Цей рецепт є ідеальним для вегетаріанської кухні.

Ледачі голубці з пекінської капусти

Куштуйте та пригощайте рідних.