Смачна піца – це вже давно улюблена страва не лише італійців, а більшості жителів світу. Існує маса варіантів приготування піци в домашніх умовах. Ось один з них – з беконом, помідорами та солодким болгарським перцем на основі готового (магазинного) бездріжджового листкового тіста.
Інгредієнти: Бекон, Листкове тісто, Майонез, Перець болгарський, Помідор, Сир
У пригоді неодмінно стане простий покроковий фоторецепт із детальним описом кожного з процесів.
Складники:
- 250 грамів листкового (бездріжджового) тіста;
- 70 грамів бекону;
- четвертинка солодкого болгарського перцю;
- 1 помідор;
- 50 грамів твердого сиру;
- 1 ст. л. майонезу.
Починати готувати піцу можна лише тоді, коли листкове тісто розморозиться до кінця. Тому, його слід попередньо вийняти з морозилки.
Як приготувати піцу з листкового бездріжджового тіста з беконом, перцем і помідорами
Пласт листкового бездріжджового тіста необхідно трохи розкачати качалкою на столі. Потім, використовуючи, як трафарет, велику тарілку або кришку, треба вирізати коло. Воно буде основою для піци. Його потрібно розмістити на деку, застеленому пергаментом.
Змастити основу для піци майонезом.
Нарізати на шматки бекон і рівномірно викласти на тісто.
Чверть солодкого болгарського перцю помити, видалити з нього насінини, нарізати смужками й викласти на бекон.
Помідор нарізати на півкільця й розподілити по основі для піци зверху перцю.
Насамкінець, всі складники потрібно посипати тертим сиром.
Випікатися піца повинна в розігрітій до 180 °C духовці протягом 20 хвилин.
Після приготування, швидку бездріжджову піцу з беконом, помідорами та перцем потрібно розрізати на порційні шматки й подати на стіл.
Цей простий рецепт, звичайно ж, можна змінювати, тобто начинкою можуть бути не лише ті інгредієнти, які є в списку цієї статті. Більшості, наприклад, подобається, коли додати трохи нарізаних маслин.