Домашня молочна ковбаса, зварена в харчовій плівці

Ви хоч раз пробували приготувати домашню варену ковбасу? Якщо ні, то пропоную сьогодні зайнятися цим захоплюючим процесом. Зрозуміло, що готувати ми будемо таку ковбасу не по ГОСТу, але зате вона буде без хімічних добавок та харчових барвників, тому буде не тільки корисна, але й смачна. Продовжувати читання Домашня молочна ковбаса, зварена в харчовій плівці

Фарширований перець з м’ясом і лісовими грибами

Фарширований перець – одна з улюблених літніх страв. Пропонуємо вам рецепт, в якому м’ясний фарш поєднаний з грибами і немає рису. Таке оригінальне поєднання допомагає створити чудову смакову композицію. Продовжувати читання Фарширований перець з м’ясом і лісовими грибами

Запечена рулька або вепрове коліно по-чеськи

Рулька свиняча, запечена в духовці по-чеськи (Pečené vepřové koleno) – це чудова святкова страва, яка буде ідеальною прикрасою тематичного святкового столу. Продовжувати читання Запечена рулька або вепрове коліно по-чеськи

М’ясні ватрушки з грибами і сиром

Всі звикли, що ватрушки повинні бути солодкими та з дріжджового тіста. Та я пропоную новий варіант ватрушок, не з тіста. Спробуйте приготувати за моїм рецептом незвичайні м’ясні ватрушки з грибами та сиром, запечені в духовці. Вони виходять надзвичайно смачними та соковитими. Гриби підійдуть будь-які, що Вам до вподоби. Продовжувати читання М’ясні ватрушки з грибами і сиром

Смачний і соковитий стейк з яловичини або свинини Ті-бон

Якщо хтось не знає, що таке Ті-бон, розповім: це один із різновидів стейків. Друга назва — «стейк для чоловіків», та про це я розповім пізніше. Спершу, чому «Ті-бон?» Уважно розгляньте шматок м’яса для стейка: усередині видно кісточку, яка схожа на літеру «Т», саме завдяки їй стейк і отримав назву «T-bone». Ця кісточка розділяє два види м’яса: вирізку та філейну частину, водночас вона посилює смак м’яса. А «для чоловіків» його називають через те, що він великий, адже один стейк середньої величини має вагу 350-400 грам. Продовжувати читання Смачний і соковитий стейк з яловичини або свинини Ті-бон

Соковита свинина на мангалі – як маринувати м’ясо для шашлику, барбекю, гриля або смаження на решітці

Які ж весна й літо без шашлику? Хоча, я знаю людей, які його увесь рік готують, як на природі, так і вдома.  На мою думку, найсмачнішим є шашлик, приготований на дровах, з ароматом диму від фруктової деревини. Продовжувати читання Соковита свинина на мангалі – як маринувати м’ясо для шашлику, барбекю, гриля або смаження на решітці

Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушки – простий рецепт закуски

Хочете здивувати гостей, або просто приготувати щось цікаве на обід чи вечерю?  Тоді, фаршировані бублики – саме те, що вам потрібно!  Ця ситна м’ясна закуска нікого не залишить байдужим.  Готуються бублики з фаршем надзвичайно просто.  Пропоную вашій увазі мій детальний фоторецепт. Продовжувати читання Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушки – простий рецепт закуски

Свині відбивні з цибулею на сковороді по-королівськи

Свині відбивні – це одна з тих страв, яку господині готують не тільки для святкового столу, до того ж, вони майже завжди подобаються дітям. Отже, ще один рецепт відбивних до вашої кулінарної скарбнички не буде зайвим. Спробуйте посмажити соковиті свині відбивні з цибулею по-королівськи за цим рецептом. М’ясо виходить ніжним та Спробуйте посмажити соковиті свині відбивні з цибулею по-королівськи за цим рецептом. М’ясо виходить ніжним та м’яким: хоч на вечерю, хоч на святковий стіл подавай!

Продовжувати читання Свині відбивні з цибулею на сковороді по-королівськи

Соковиті свинячі відбивні з часниковим соусом

Не знаю як у кого, але у моїх чоловіків, якщо кажуть, що хочеться м’яса, це значить їм хочеться відбивних. З’їдять соковиту свинячу відбивну, і голод, і гостре бажання “поїсти м’яска”, у них швидко проходить. Для приготування смачних відбивних, Продовжувати читання Соковиті свинячі відбивні з часниковим соусом

Маринована яловичина по-корейськи – смачний корейськи салат з м’ясом і овочами

Корейська кухня на весь світ відома своїми пікантними маринадами для страв з овочів, м’яса ти риби. В одному з корейських ресторанчиків мені пощастило познайомитися з ніжною яловичою вирізкою, відвареною та замаринованою з овочами. Продовжувати читання Маринована яловичина по-корейськи – смачний корейськи салат з м’ясом і овочами